Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
253 beoordelingen

De 4 mooiste tuinreizen van Europa

Toe aan een welverdiende vakantie? Maar kunt u het tuinieren eigenlijk niet missen? Dan is een tuinreis een geschikte optie. Voor de echte tuinliefhebber zijn er namelijk georganiseerde tuinreizen in Europa samengesteld. Tijdens deze reizen leert u andere tuinders kennen, doet u inspiratie op en ontdekt u een aantal unieke tuinen in Europa.

Duitsland, Tuin -en parklandschap rondom de Ruhr

Dalstra reizen biedt een inspirerende 4 daagse reis naar het mooie landschap rondom de Ruhr in Duitsland. Lekker dichtbij huis, maar toch in een andere wereld. Het Duitse gebied is niet langer bekend door zijn mijnbouw en fabrieken, maar om zijn innovatie en nieuwe technieken. De steden worden ingericht met groene stadsparken, beschermende natuurstukken en bijzonder kleurige tuinen. Dalstra reizen neemt u mee op een echte ontdekkingstocht waarbij prachtige tuinen voor genoeg inspiratie zorgen. Groene monumenten zoals de ‘Insel Hombroich’ en de ‘Zollverein Essen’ staan ook zeker op het programma.

Griekenland (Pelion) Ontdek Griekse tuinen met rondleidingen van een expert

Expert Wiert Nieuman en een nederlandse tolk nemen u mee op een ontdekkingsreis door verschillende Griekse tuinen. Garden Tours vond een bezoek aan de Griekse tuinen, met zijn klassieke beelden, druiventrossen, bloemen en het heerlijke zonnetje zeker de moeite waard en creerde daarom een groepsreis. Rondom en op de berg Pelion groeien en bloeien talloze planten omdat het zelfs in april al prachtig weer is op dit eiland. Genieten!

Engeland (Eastborn, Sussex en Kent) 5 daagse tuinreis

Paulusma reizen neemt u graag mee naar Engeland en belooft een groot avontuur. Vanuit Noord Frankrijk per veerboot naar Dover is al een leuk avontuur op zich, maar de reis begint pas echt in Eastborn. Geniet hier van het prachtige strand en het uitzicht van de Zeven Zusters. Onderweg naar Brighton kunt u het Royal Pavilion bezoeken en zijn prachtige tuin. De Nymans Gardens met hun 150 verschillende rozensoorten heten u daarna welkom. Ook in Sussex en Kent bezoeken we prachtige tuinen, het Scotney kasteel en zijn tuinen en het Bodiam kasteel. Genoeg te doen en te zien dus!

Italië (Sicilië) legendes, mythes en prachtige tuinen

Omnia Travel heeft zijn oog laten vallen op Sicilië. Een logische keuze, want dit prachtige eiland in Italië is hoe dan ook een bezoekje waard. Door zijn interessante legendes, mythes en historische bezienswaardigheden fascineert dit eiland iedereen. Zeven dagen lang kunt u genieten van het heerlijke weer, de mooiste tuinen en gezellige vissersdorpjes. Een bezoek aan de grootste nog actieve vulkaan van Europa kan natuurlijk ook niet uitblijven, waarna de reis wordt verdergezet naar Villa Trinita, een botanische tuin die ontstaan is op lava. Neem gerust pen en papier mee, want tijdens deze reis kom je prachtige plant en bloemsoorten tegen.

Gaat u dit jaar niet op reis? Maar zou u graag uw tuin aan een snufje ’tropisch’ onderwerpen? Pak dan de tuin eens flink onder handen! Met een aantal mooie gekleurde potten, tropische planten en bodembedekkers lijkt het binnen de kortste keren of u ‘vakantie’ kunt houden in uw eigen tuin. Wij helpen u graag om uw tuin in het voorjaar onder handen te nemen. Tips of persoonlijk advies nodig? Dan komen wij graag eens bij u langs.

 

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Gebruik onze expertise voor uw tuin, en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een persoonlijke offerte in huis heeft!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?