Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
343 beoordelingen

Bestrating in de tuin

Bestrating in tuin

Wilt u uw tuin grondig aanpakken? En legt u gelijk ook nieuwe bestrating aan? Dan geven wij u graag tips! Naast het ontwerpen en aanleggen van tuinen zorgen wij ook voor strakke bestrating. De afgelopen jaren hebben wij al heel wat tuinen voorzien van bestrating. Van strakke, moderne tegels tot sierlijke looppaden; we geven graag ideeën voor originele bestrating in de tuin.

Kies de juiste en originele bestrating in de tuin

bestrating zorgt voor sfeer

De tegels die u kiest in de tuin zorgen voor een groot deel van de sfeer. Zorg ervoor dat de tegels goed bij de rest van de tuin en het huis passen. Daarnaast is het handig onderhoudsvriendelijke tegels te kiezen. Helaas groeit er met de jaren aanslag op elke tegel, maar sommige tegels zijn hier beter tegen bestand. Witte tegels kunnen prachtig staan in een tuin, maar zijn misschien minder handig met spelende kinderen of huisdieren. Bekijk eerst wat voor soort sfeer uw tuin moet uitstralen, en ga daarna op zoek naar de juiste tegel. Hulp nodig? Wij helpen je graag met het kiezen en leggen van tegels.

Moderne bestrating

In de afgelopen tijd hebben we heel wat tuinen voorzien van moderne bestrating. Denk hierbij vooral aan grote, vierkante tegels. De tegels zijn makkelijk te onderhouden en zijn ideaal om te gebruiken in grote of kleine tuinen. Grote tegels als bestrating in de tuin doen het ook prima in kleine tuinen. Door het gebruik van grotere tegels in een kleine tuin lijkt de tuin optisch vaak groter. Ideaal in onderhoud en prachtig om een moderne tuin mee in te richten.

Romantische bestrating

Voor een weelderige, romantische tuin kan het mooi zijn om kleinere tegels te kiezen. Tegels met een patroon of een vorm geven al snel een gezellige uitstraling. Portugese tegels staan bekend om hun mooie patronen, die u onder het terras kunt leggen of over de hele tuin kunt gebruiken. Samen met kleurrijke planten en weelderige bloemen is de tuin al snel een romantisch pareltje.

Tijdloze bestrating

Hoewel de moderne, grote tegels ook een tijdloze uitstraling hebben, staan de bekende klinkers nog altijd bekend om hun uitstraling. Geschikt voor zowel een moderne of romantische tuin en makkelijk in onderhoud. Hoewel klinkers wat sneller groene aanslag krijgen, zijn ze handig schoon te maken met een hogedrukspuit of een biologisch sopje. Klinkers zijn aan te leggen in visgraat patroon, horizontale of verticale lijnen. Klinkers worden vaak voor het terras gebruikt maar ook om borders mee te bestraten.

De trends van nu

Hoewel grote keramische tegels nu helemaal populair zijn, is alles mogelijk in deze tijd. En juist dat is zo leuk! Een tuin die bij uw persoonlijkheid past, volledig aangepast aan uw dromen is tijdloos. Zoekt u een ervaren bedrijf voor het bestraten van uw tuin? Geerts & Groenendaal staat graag voor u klaar. Bekijk de pagina bestrating voor meer informatie.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Gebruik onze expertise voor uw tuin, en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een persoonlijke offerte in huis heeft!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?