Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
308 beoordelingen

Project: gazon aanleggen met Big Slabs

Onlangs hebben wij van Geerts Groenendaal Hoveniers een prachtig gazon mogen aanleggen. Hiervoor gebruikte we Big Slabs. Dit zijn graszoden met een bredere afmeting dan normale graszoden. Zo kunnen we grote oppervlakte snel en mooi voorzien van een prachtige grasmat. Big Slabs worden vaak gebruik in parken, sportvelden, recreatieparken en grote tuinen. Maar wat zijn de voordelen van Big Slabs precies?

Big Slabs: ideaal voor grote oppervlakten

Het gebruik van Big Slabs, dus grotere graszoden, is ideaal voor het aanleggen van gras op grote oppervlakten. Onlangs gingen wij aan de slag met onze Big Slabs. Binnen de kortste keren reden wij met onze kruiwagens op en af om deze tuin om te toveren tot een groen paradijs. Onze opdracht? Het voorzien van mooie Big Slabs in tuinen in Gemonde, Sint-Michielsgestel, Brasschaat en Vleuten. Hieronder zijn een aantal van onze foto’s te bekijken:

big slabsbig slabs

 

 

 
big slabs    big slabs

 

Hoewel dit grote projecten waren, zorgen de Big Slabs ervoor dat er efficient en sneller gewerkt kan worden. De Big Slabs hebben tot 80 procent minder naden dan bij het gebruik van gewone graszoden. Daarnaast zijn ze makkelijk te vervoeren en kost het ons minder werkuren. Zo kan ook de klant sneller genieten van een prachtig gazon.

Ontelbaar veel voordelen

Naast het makkelijk vervoeren en de minder werkuren die nodig zijn voor het aanleggen van Big Slabs, zijn er nog meer voordelen. Door de grote afmetingen van de Big Slabs, en daardoor minder naden, hebben deze graszoden minder kans op uitdroging. Daarnaast liggen deze grasmatten erg stabiel.

Op zoek naar meer informatie over de Big Slabs?

Heeft u een grote tuin of bent u op zoek naar goede graszoden voor uw grote project? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie over het gebruik van de Big Slabs. Daarnaast beschikken wij als enige hovenier in de omgeving over een showtuin. Deze kunt u vrijblijvend bezoeken om ons aanbod aan kunstgras te bekijken, wat ook een geschikte optie kan zijn voor een groter project.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Gebruik onze expertise voor uw tuin, en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een persoonlijke offerte in huis heeft!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?