Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
347 beoordelingen

Creatief met kunstgras: de leukste ideeën

Zitzak van kunstgras

In een vorige blogpost heeft u de vele voordelen van kunstgras al kunnen ontdekken. Zo blijft uw gazon altijd mooi groen, hoeft u niet meer te maaien en is kunstgras ideaal voor mensen met een (gras)allergie. Toch zijn er nog veel meer dingen die u kunt doen met kunstgras. Dus wees creatief met kunstgras, kom een kijkje nemen in de onze showtuin, bestel wat kunstgras en ga op de ‘Do It Yourself’ manier aan de slag:

Creatief met kunstgras: tover uw tuinstel om

creatief met kunstgras

creatief met kunstgras
Afbeeldingen afkomsting van Gardensense.nl

Geen plaats voor een groen gazon in uw tuin? Of heeft uw tuin wat extra sfeer nodig? Gebruik kunstgras dan om uw tuinstel op te fleuren. Een meter of 6 is al genoeg om te gebruiken voor deze leuke DIY’s. Meet het kunstgras af en snijdt het gemakkelijk op maat met een stanleymes. U kunt het gras hierna makkelijk verlijmen, waardoor het stevig blijft zitten.

Voorzie de zitzak van kunstgras

creatief met kunstgras

Plof neer op uw zitzak van kunstgras, maar wees voorbereid: ook uw huisdieren vinden het heerlijk om op te liggen. Meet uw zitzak op en bestel de juiste hoeveelheid kunstgras. Snijd het kunstgras eventueel nog op maat bij en lijmen maar. Erg makkelijk om te maken en erg leuk om te zien en te voelen.

Maak uw eigen hangmat en bespaar in de kosten

creatief met kunstgras

Heeft u toevallig net uw gazon met kunstgras aan laten leggen? En heeft u nog rollen over? Dan kunt u deze natuurlijk teruggeven aan de hovenier, maar u kunt er ook uw eigen hangmat van maken. Het ziet er niet alleen leuk uit, maar zorgt ook nog eens voor extra ontspannende zomeravonden.

Haal de kunstgras kerstboom in huis

creatief met kunstgras

Oké, wellicht duurt het nog even voordat het weer kerst is, maar toch. Niets is zo leuk en gemakkelijk om te maken dan uw eigen kunstgras kerstboom. Een of twee meter kunstgras is meer dan voldoende om deze leuke kerstboom te maken. Snijd de kerstboom vorm uit het kunstgras en bevestig aan de muur met dubbelzijdige tape. Zo blijft de kerstboom stevig aan de muur zitten. Leuk, creatief en goedkoop: wat willen we nog meer deze kerst?!

Voorzie uw balkon van kunstgras

creatief met kunstgras

Kunstgras is niet alleen de ideale oplossing om uw gazon van gras te voorzien, het geeft uw balkon ook een oppepper. Zorg ervoor dat er een strookje overblijft zodat het water goed kan weglopen, of neem contact met ons op zodat wij uw balkon van kunstgras kunnen voorzien. We hebben zelfs een balkon van 2x2m van kunstgras voorzien, wat een erg gezellig effect geeft.

 

Bent u op zoek naar kunstgras om creatief mee aan de slag te gaan?

Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op onze pagina special over kunstgras. Wij bieden kunstgras van hoge kwaliteit aan, in verschillende kleuren en verschillende prijsklassen. U krijgt zelfs 10 jaar garantie op uw kunstgras, zodat u ervan verzekerd bent dat het gras van erg hoge kwaliteit is. Kunstgras hoeft overigens natuurlijk niet groen te zijn. Bekijk onze pagina kunstgras gekleurd voor het kleurenpallet kunstgras dat we aanbieden.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Gebruik onze expertise voor uw tuin, en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een persoonlijke offerte in huis heeft!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?