Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
253 beoordelingen

Graszoden laten leggen in Arnhem?

Komt u uit Arnhem en wilt u graszoden laten leggen? Kies dan voor graszodenexperts uit de regio! We rekenen binnen een straal van 35km geen transportkosten voor het leggen van gras. Geerts & Groenendaal Graszoden heeft al veel tevreden klanten die u voorgingen uit Arnhem en andere plaatsen in de regio.

Graszoden leggen Den Dungen

Geerts & Groenendaal Graszoden maakt uw tuin in Arnhem graag een stukje groener. De hoogste kwaliteit graszoden in combinatie met ons graszoden 12-stappenplan zorgen voor een duurzaam, gezond gazon waar u nog jarenlang van geniet! We geven dan ook standaard 3 maanden garantie op ons werk. Gebeurt er na aanleg iets geks met uw gazon? Bel ons dan en wij lossen het op.

We leggen uw graszoden in Arnhem professioneel en voor een scherpe prijs. We vinden het belangrijk om afspraken na te komen, snel en persoonlijk contact te hebben en een uitstekende service te leveren.

Uw graszoden in Arnhem van A tot Z aan laten leggen door Geerts & Groenendaal heeft veel voordelen:

  1. Een hovenier met alles onder 1 dak: één contactpersoon en één bedrijf dat álles voor u regelt, van levering van het materiaal tot aanleg en aan- en afvoeren.
  2. Afspraak is afspraak, daar houden we ons dan ook altijd aan.
  3. Ons motto: een prachtige tuin voor een prachtige en eerlijke prijs!
  4. Gebeurt er iets met uw tuin of bent u ergens niet tevreden over? Bel ons en wij lossen het op!
  5. Persoonlijke service & kort en snel contact met één van uw hoveniers: Jimmy of Roy.
  6. Bekijk verderop deze pagina diverse, mooie projecten die we voor klanten hebben mogen verrichten!
Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak

Referenties

Bekijken referenties van tevreden klanten

5 uit 5 sterren

09-05-2020

Fijn bedrijf om zaken mee

Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Binnen 2 weken na de offerte werd het nieuwe gras al gelegd door goede vakmannen die het keurig verzorgden. Een echte aanrader.

Review geplaatst door: Ton
5 uit 5 sterren

27-03-2020

Snel en duidelijk volgens afspraak

Ik heb door Geerts en Groenendaal mijn gazon in de voortuin (35m2) laten vernieuwen. Ik werd op donderdag gebeld of zij vrijdags mochten komen.
Om 8:00 stonde er drie man op de stoep. Om 9:00 was de oude graslaag verwijderd. Daarna werd het grondstuk gefreesd en gevlakt, Er werd professionele apparatuur gebruikt. Binnen 30 minuten was alles perfect uitgevlakt en gewalst. Daarna werd het nieuwe gras uitgerold. Het gras werd overlappend gelegd en daarna gesneden, op die manier paste het gras naadloos aan elkaar. Om 10:15 vertrokken de mannen alweer naar het volgende karwei.

Fantastisch, top werk en prima kwaliteit! Snelle werkers, ze voelen elkaar goed aan en zijn niet te beroerd een handje extra uit te steken!

Review geplaatst door: Frans van Dartel
Graszoden leggen Den Dungen

Ook grote oppervlakten snel en strak gelegd met onze Bigslab Service

Heeft u particulier een mooie grote tuin in Arnhem die u wilt voorzien van graszoden of wilt u een zakelijk project voorzien van graszoden? Dan zijn wij u graag van dienst met onze Bigslabs service. Hierbij leggen we met een speciale machine extra grote rollen graszoden. Zo zijn we in staat om duizenden vierkante meters per dag strak weg te leggen.

Vrijblijvende graszoden offerte aanvragen

Bekijk hieronder andere tuinen in Arnhem en omstreken waar wij aan hebben mogen werken.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?