Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
332 beoordelingen

Kunstgras laten leggen in Vessem?

Komt u uit Vessem en wilt u kunstgras laten leggen? Kies dan voor kunstgras experts uit Noord-Brabant. We rekenen in Veldhoven geen transportkosten. Geerts & Groenendaal heeft al  voor veel tevreden klanten kunstgras gelegd, ook uit Vessem.

Kunstgras laten leggen in Vessem | Kwaliteit voor een scherpe prijs

Kunstgras is ideaal voor een onderhoudsvriendelijke tuin. Je hoeft namelijk nooit meer te maaien en te sproeien. Dit maakt kunstgras ook duurzaam. We werken met de hoogste kwaliteit kunstgras. In combinatie met onze professionele legtechnieken zorgen we voor een duurzaam en strak gelegd kunstgras gazon waar u nog jarenlang van geniet! U heeft bij ons maar liefst 10 jaar garantie op uw kunstgras. Gebeurt er na aanleg iets geks met uw kunstgras? Bel ons dan en wij lossen het op.

Kunstgras gelegd in Tilburg door Geerts & Groenendaal

Kunstgras laten leggen in Vessem doet u door Geerts & Groenendaal Kunstgras. We leggen uw kunstgras in Vessem professioneel en voor een scherpe prijs. We vinden het belangrijk om afspraken na te komen, snel en persoonlijk contact te hebben en een uitstekende service te leveren.

Uw kunstgras in Vessem van A tot Z aan laten leggen door Geerts & Groenendaal heeft veel voordelen:

  1. Een hoveniersbedrijf met alles onder 1 dak: één contactpersoon en één bedrijf dat álles voor u regelt, van levering van het materiaal tot aanleg en aan- en afvoeren.
  2. Afspraak is afspraak, daar houden we ons dan ook altijd aan.
  3. Ons motto: een prachtige tuin voor een prachtige en eerlijke prijs!
  4. Gebeurt er iets met uw tuin of bent u ergens niet tevreden over? Bel ons en wij lossen het op!
  5. Persoonlijke service & kort en snel contact met één van uw hoveniers: Jimmy of Roy.
  6. Bekijk verderop deze pagina diverse, mooie projecten die we voor klanten hebben mogen verrichten!
  7. Het hoveniersbedrijf in Brabant voor kunstgras leggen
Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak

Referenties

Bekijken referenties van tevreden klanten

5 uit 5 sterren

13-04-2024

Werken zorgvuldig en laten alles netjes achter

Na een goed advies gesprek hebben de heren van Geerts Groenendaal hebben hier een net kunstgrasveld aangelegd.

Met 6 man sterk hebben ze dit in een dag netjes gelegd en ook alles weer opgeruimd en geveegd. Nette afwerking ook rond de bomen in het gazon.

Review geplaatst door: Vogels Locatie werkzaamheden: Oirschot
5 uit 5 sterren

13-03-2024

10 met een Griffel

Na een lange, uitgebreide zoektocht naar een geschikte hovenier voor het leggen van kunstgras en het herbestraten van ons terras hebben wij vrijblijvend een offerte opgevraagd bij Geerts & Groenendaal. Binnen één dag hebben we de gevraagde, gedetailleerde offerte ontvangen waarna wij vervolgens een afspraak hebben gemaakt met Jimmy Geerts. De eerste kennismaking, de uitleg met een eerlijk en duidelijk advies in de showtuin, het opmeten in onze tuin tot en het uitvoeren van de werkzaamheden was allemaal naar onze volle tevredenheid. Binnen een week na het verstekken van de opdracht waren de vriendelijke en kundige vakmensen van Geerts & Groenendaal bij ons in de tuin aan de slag en hebben met het leggen van het mooie kunstgras en de herbestrating van ons terras volledig aan onze hoge verwachtingen voldaan. Het kunstgras heeft een natuurlijke uitstraling, want we hebben al diverse vragen gehad; is dit kunstgras of zijn dit graszoden? Ik kan iedereen Geerts & Groenendaal aanbevelen. Eerlijk – en hoge kwaliteit!

Review geplaatst door: Elly en Arie Locatie werkzaamheden: Den Bosch

Vrijblijvende kunstgras offerte aanvragen

Bekijk hieronder andere tuinen in Vessem en omstreken waar wij aan hebben mogen werken.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?