Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
332 beoordelingen

Kunstgras laten leggen in Vught

Woont u in Vught en wilt u kunstgras laten leggen door een ervaren hoverniersbedrijf? Kies dan voor kunstgras experts uit de regio! Voor het leggen van kunstgras in Vught rekenen we geen transportkosten. Geerts & Groenendaal Kunstgras heeft al veel tevreden klanten die u voorgingen, ook uit Vught.

Kunstgras leggen in Vught | Kwaliteit voor een scherpe prijs

Geerts & Groenendaal maakt uw tuin in Vught graag een stukje groener én onderhoudsvriendelijk. De hoogste kwaliteit kunstgras in combinatie met onze professionele legtechnieken zorgen voor een duurzaam en strak gelegd kunstgras gazon waar u nog jarenlang van geniet! U heeft bij ons standaard 10 jaar garantie op het kunstgras. Gebeurt er na aanleg iets geks met uw nieuwe gazon? Bel ons dan en wij lossen het op.

Kunstgras met tegels in Vught
Aanleg Achtertuin Vught
Overkapping Vught
Aanleg Achtertuin Vught

We leggen uw kunstgras in Vught professioneel en voor een scherpe prijs. We vinden het belangrijk om afspraken na te komen, snel en persoonlijk contact te hebben en een uitstekende service te leveren.

Uw kunstgras in Vught van A tot Z aan laten leggen door Geerts & Groenendaal heeft veel voordelen:

  1. Een hovenier met alles onder 1 dak: één contactpersoon en één bedrijf dat álles voor u regelt, van levering van het materiaal tot aanleg en aan- en afvoeren.
  2. Persoonlijke service & kort en snel contact met één van uw hoveniers: Jimmy Geerts of Roy Groenendaal.
  3. Afspraak is afspraak, daar houden we ons dan ook altijd aan.
  4. Ons motto: een prachtig gazon voor een eerlijke prijs!
  5. Gebeurt er iets met het kunstgras of bent u ergens niet tevreden over? Bel ons en wij lossen het op!
  6. Bekijk verderop deze pagina diverse, mooie projecten die we voor klanten hebben mogen verrichten in Vught!
Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak

Referenties

Bekijken referenties van tevreden klanten

5 uit 5 sterren

13-04-2024

Werken zorgvuldig en laten alles netjes achter

Na een goed advies gesprek hebben de heren van Geerts Groenendaal hebben hier een net kunstgrasveld aangelegd.

Met 6 man sterk hebben ze dit in een dag netjes gelegd en ook alles weer opgeruimd en geveegd. Nette afwerking ook rond de bomen in het gazon.

Review geplaatst door: Vogels Locatie werkzaamheden: Oirschot
5 uit 5 sterren

13-03-2024

10 met een Griffel

Na een lange, uitgebreide zoektocht naar een geschikte hovenier voor het leggen van kunstgras en het herbestraten van ons terras hebben wij vrijblijvend een offerte opgevraagd bij Geerts & Groenendaal. Binnen één dag hebben we de gevraagde, gedetailleerde offerte ontvangen waarna wij vervolgens een afspraak hebben gemaakt met Jimmy Geerts. De eerste kennismaking, de uitleg met een eerlijk en duidelijk advies in de showtuin, het opmeten in onze tuin tot en het uitvoeren van de werkzaamheden was allemaal naar onze volle tevredenheid. Binnen een week na het verstekken van de opdracht waren de vriendelijke en kundige vakmensen van Geerts & Groenendaal bij ons in de tuin aan de slag en hebben met het leggen van het mooie kunstgras en de herbestrating van ons terras volledig aan onze hoge verwachtingen voldaan. Het kunstgras heeft een natuurlijke uitstraling, want we hebben al diverse vragen gehad; is dit kunstgras of zijn dit graszoden? Ik kan iedereen Geerts & Groenendaal aanbevelen. Eerlijk – en hoge kwaliteit!

Review geplaatst door: Elly en Arie Locatie werkzaamheden: Den Bosch

Vrijblijvende kunstgras offerte aanvragen

Bekijk hieronder andere tuinen in Vught en omstreken waar wij aan hebben mogen werken.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?