Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
322 beoordelingen

Droomtuin in Veldhoven: een strakke en moderne tuin

Onlangs mochten wij van Geerts Groenendaal Hoveniers weer op pad! Dit keer vertrokken we vanuit Sint-Michielsgestel naar Veldhoven, waar de tuin van Lilian en Ton onder handen genomen mocht worden. Bij de aanleg van deze tuin hebben we mogen genieten van de afwisseling van materialen, de strakke lijnen en creatieve onderdelen. Het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn:

droomtuin in veldhovendroomtuin in veldhovendroomtuin in veldhovendroomtuin in veldhoven

Welke materialen hebben wij gebruikt in deze droomtuin?

Bij de aanleg van deze tuin hebben we gebruik mogen maken van verschillende materialen. Het mooie van deze tuin is dat stoere en zachte elementen elkaar afwisselen. Mooi siergras in indrukwekkende plantenbakken, een echte stonewall en indrukwekkende In-Lite verlichting zorgt voor een mooie sfeer in deze tuin. Wij laten u graag zien uit welke materialen deze tuin bestaat.

De eye catcher van de tuin: de Stonewall

In deze tuin staat de indrukwekkende Stonewall centraal. Een Stonewall dient als functionele afscheiding en geeft een aparte en moderne look aan de tuin. Oorspronkelijk begonnen de mensen in Ierland met het gebruiken van Stonewalls. Ze vulde schanskorven met stenen die ze zelf mooi vonden. Uiteindelijk werd er zelfs kunst mee gemaakt. In plaats van een (kwetsbaar) schilderij of beeld, is een Stonewall dus een prima optie om een indrukwekkende sfeer in uw tuin te creëren.

De tegels in deze tuin: modern, kras en kleurvast

In deze tuin is gekozen voor Geoceramica Impasto Grigrio tegels. Deze zijn kras en kleurvast en gaan zeer lang mee. De tegels bestaan een betonnen drager een een keramische toplaag. De tegels zijn geschikt voor elke ondergrond en hebben goede drainerende eigenschappen. Daarnaast hebben we ook zwarte waalformaten strak gebakken tegels gebruikt. Deze zorgen voor een stoere uitstraling en zijn makkelijk schoon te houden. De Geoplano Milona Blokken zijn gebruikt om prachtige plantenbakken/borders mee te maken. Deze betonnen blokken zijn in meerdere kleuren beschikbaar en zorgen voor een stoere uitstraling.

Het gazon: prachtig kunstgras om lang plezier van te hebben

In onze showtuin hebben we verschillende soorten kunstgras om van dichtbij te bekijken. Zo kunt u al snel zien welke kleur en structuur u het mooist vindt. Bij deze tuin is gekozen voor kunstgras type ‘Rocks’. Kunstgras gaat zeer lang mee, is altijd groen, heeft minder onderhoud nodig en zeer duurzaam.

Druppel installatie

Om het onderhoud van deze tuin nog makkelijker te maken hebben we de tuin voorzien van een druppelinstallatie. Op deze manier hoeven Lilian en Tom hun tuin niet zelf meer te sproeien en besparen ze tot 70% meer water. Door de nauwkeurigheid van deze installaties krijgen de planten voldoende water, waardoor ze sterk en gezond kunnen groeien.

In-Lite verlichting

Naast een mooi kunstgras gazon, mooie tegels en de handige druppel installatie, hebben we deze tuin voorzien van In-Lite verlichting. Dit geeft een romantische sfeer aan de tuin. Bij het kiezen van verlichting voor uw tuin is het belangrijk om te bepalen op welke aspecten u de focus wilt leggen. We hebben gekozen voor verlichting op de plekken die het meeste mogen opvallen, waardoor deze extra in het oog springen.

Wilt u uw tuin binnenkort goed onder handen nemen? Wie weet geeft deze droomtuin in Veldhoven u dan inspiratie! Wij helpen u graag om uw droomtuin te realiseren. U kunt ten alle tijden vrijblijvend contact met ons opnemen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Gebruik onze expertise voor uw tuin, en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een persoonlijke offerte in huis heeft!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?