Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
322 beoordelingen

Hawaii tuin: de trend van deze zomer

Hawaii tuin

De temperaturen stijgen rustig aan in Nederland, en we kunnen weer iets vaker genieten van onze tuin of het balkon. Het is dus tijd om uw tuin ‘zomerklaar’ te maken. En dat doet u niet alleen door het in huis halen van kleurrijke bloemen en planten. Door het gebruik van kleurige potten, pastelkleuren en knusse zithoekjes zorgt u voor ‘een vleugje Hawaii in de tuin’, dé tuintrend van nu.  Benieuwd hoe zo’n Hawaii tuin er dan uitziet? Nou, zo dus:

Gebruik vrolijke patronen en pastelkleuren

Prachtig, toch? Om zo’n mooi sfeerplaatje ook in uw tuin te creëren heeft u enkele fleurige potten nodig. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen uw eigen potten te verven. Zorg in ieder geval voor bloempotten in verschillende formaten, zodat er een speels effect ontstaat.

Kies voor zomerse, kleurrijke bloemen en planten
Vrolijke, exotische planten geven uw Hawaii tuin een speciale uitstraling. Vergeet vooral de Hibiscus niet, de plant is namelijk uitgeroepen tot ‘Terrasplant van het jaar in 2016’. En dat is niet voor niets. De prachtige en exotische bloemen geven een echt Hawaii gevoel. De terrasplant is makkelijk te onderhouden en dus ideaal voor beginnende en gevorderde tuiniers.

Hawaii tuin
Zithoekje hier, zithoekje daar

Een echte Hawaii tuin is voorzien van verschillende zithoekjes. Zo vind je er 9 van de 10 keer een hangmat, een klein zitje en een comfortabele bank. Kies 2 of 3 plekken uit in de tuin om een klein zithoekje te maken. Een poefje, krukje, of een kleine tuinset samen met een plastic vloerkleed of tuintapijt zorgt voor veel sfeer. Plastic vloerkleden of tuintapijten zijn waterbestendig en verkleuren minder snel door het zonlicht en de regen dan gewone tapijten.

De juiste verlichting doet wonderen
Zo’n sfeervolle Hawaii tuin is natuurlijk prachtig, maar zonder de juiste verlichting is het nog niet helemaal ‘af’. Er zijn leuke tuinbollen verkrijgbaar of lampionnen. Zorg voor geel in plaats van wit licht, dit zorgt voor een meer romantische sfeer. Zet de barbecue ook maar vast klaar, want na het ‘pimpen’ van de tuin geniet u van echte Hawaiiaanse zomeravonden in Nederland.

Wilt u uw tuin omtoveren tot een tropische Hawaii tuin, maar heeft u zelf geen groene vingers? Geerts & Groenendaal staat graag voor u klaar. Wij zijn expert in tuinaanleg van A tot Z, van tuinontwerp naar realisatie. Wij doen de complete aanleg in eigen beheer. Hierdoor heeft u één aanspreekpunt voor uw complete project.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Gebruik onze expertise voor uw tuin, en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een persoonlijke offerte in huis heeft!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?