Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
343 beoordelingen

Hoveniers in België: Geerts Groenendaal Hoveniers ging op pad

Waarschijnlijk wist u het nog niet: maar Geerts Groenendaal is ook regelmatig werkzaam in België! Deze week zijn wij op pad gegaan naar België, met een bus vol graszoden en tuingereedschap. Vanuit onze ‘basispositie’ in Sint-Michielsgestel vertrokken wij in alle vroegte richting Lommel.

In Lommel stond ons een groot, maar erg leuk project te wachten. Onze opdracht: 450 meter halve Big Slabs graszoden leggen. Tja, dat doe je natuurlijk niet zomaar. Daarom is ons hele team uitgerukt, en begonnen we al snel aan dit leuke project.

Voordat we aan de slag konden met het aanleggen van het nieuwe gras, hebben we de ondergrond moeten frezen. Om ervoor te zorgen dat de nieuwe grasmatten er straks perfect bij liggen, is het belangrijk de ondergrond eerst aan te pakken. Dit doen we door een frees te gebruiken. Dit is een machine die de ondergrond fijn en korrelig maakt, waardoor we deze daarna kunnen egaliseren.

Door het egaliseren van de grond zorgen we ervoor dat de hele tuin een egaal oppervlak krijgt. Zo ligt het gras er dadelijk keurig bij, zonder dat er kuilen of deukjes voorkomen.


Nadat de ondergrond helemaal recht ligt, is het tijd om de grasmatten stevig aan te leggen. Met 3 zeer ervaren hoveniers is dit natuurlijk zo gedaan. De taken worden goed verdeelt waardoor we tijd kunnen besparen en efficient te werk gaan. Zo kan de klant zo snel mogelijk van zijn prachtig nieuwe gazon genieten.

Om ervoor te zorgen dat het gras mooi groeit, zorgen we voor de juiste bemesting. Dat valt natuurlijk niet mee op 450 vierkante meter, maar al snel lag de tuin er mooi bij. Wij zijn trots op het resultaat, en vonden het erg leuk om als hovenier in België aan de slag te gaan.

 

Bent u op zoek naar een hovenier in België voor uw grotere projecten?
Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord over de mogelijkheden.  Wij van Geerts Groenendaal Hoveniers zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en compleet aanleggen van uw nieuwe tuin. Wij  zijn gespecialiserd in het leggen van graszoden en kunstgras, maar verzorgen ook graag de aanleg van uw terras.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Gebruik onze expertise voor uw tuin, en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een persoonlijke offerte in huis heeft!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?