Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
343 beoordelingen

De werkzaamheden van onze hoveniers: overzicht

Bent u op zoek naar goede hoveniers voor uw tuin? En bent u benieuwd naar wat wij zoal doen? Dan geven wij u natuurlijk graag een overzicht. Ook deze maand zijn wij weer druk bezig geweest met de aanleg van verschillende tuinen. Zo reisde we af naar Eindhoven, Waardenburg en Liempde. Laten we beginnen met ons avontuur in Eindhoven:

 

 • Complete tuinaanleg in Eindhoven

  In Eindhoven stond ons ons een mooie klus te wachten. De aanleg van een mooie tuin met een stukje gras en een mooi terras. Er was echter een probleem: de tuin is niet te bereiken via een achterom ingang. Ons zware materiaal kon dus niet zomaar de tuin in gesjouwd worden. En helaas: zware machines kun je ook niet via het huis zelf naar de tuin rijden. Maar gelukkig hebben we overal een oplossing voor! Met onze kraan zorgde we ervoor dat al ons gereedschap over het huis heen getild werd. Zo konden we binnen no-time aan de slag, en hebben we een prachtige nieuwe tuin gerealiseerd:

 • Hoveniers in Liempde: tijd voor actie!

  Ook in Liempde konden wij deze maand aan de slag. Hier stond ons een mooie klus te wachten.  Van het omploegen van de oude tuin, tot de aanleg van de nieuwe tuin met een flink terras. Dit project is in 1 week tijd gerealiseerd. Dus mocht u uw tuin voor de winter nog willen aanpakken, neem dan contact met ons op zodat wij u snel van uw droomtuin kunnen voorzien.

  hoveniershoveniers

 • Tuin aanleggen in Waardenburg

  Met een bus vol gereedschap en een gezellig hoveniersteam reden we met goede zin naar Waardenburg. Daar mochten wij een prachtige nieuwe voortuin realiseren. We begonnen met het grondwerk, en legde daarna ook het straatwerk aan. Na het aanleggen van de nieuwe borders hebben we het kunstgras gelegd, en gezorgd voor de beplanting van de tuin. Het mooie waterornament werd geïnstalleerd en al snel zag de tuin er prachtig uit. Wij zorgen er natuurlijk ook voor dat u meteen kunt genieten van uw tuin, dus natuurlijk vegen we alles netjes aan en ruimen we op.

   Bent u ook toe aan een nieuwe tuin, nog voordat de winter begint? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!
Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Gebruik onze expertise voor uw tuin, en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een persoonlijke offerte in huis heeft!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?