Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
266 beoordelingen

Inspiratie: van saai balkon naar klein paradijs met kunstgras

Het aanleggen van kunstgras op het balkon of een plat dak zorgt voor een mooi groen uitzicht. Het tovert uw lege, vaak van betonnen vloer voorziene balkon al snel om tot een gezellige ruimte. Kunstgras kan op bijna elk plat dak of balkon gelegd worden, is diervriendelijk en heeft geen onderhoud nodig.  Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn van kunstgras op het balkon of het dak.

Kunstgras op het balkon: kan dat bij elk balkon?

Op vrijwel elk balkon kan kunstgras gelegd worden. Bij sommige balkons zal de vloer eerst egaal gemaakt moeten worden voordat het kunstgras netjes gelegd kan worden. Ook bij platte daken kan dit het geval zijn. Kunstgras kan op elke willekeurige maat gesneden worden, waardoor het altijd op uw balkon of platte dak past.

Inspiratie: van saai balkon naar klein paradijs


Bron afbeeldingen: Pinterest.co.uk

Kunstgras laten aanleggen: wat zijn de prijzen?

Het laten aanleggen van kunstgras op een balkon of plat heeft veel voordelen. Zo heeft kunstgras op het platte dak of balkon bijna geen onderhoud nodig. Een keer vegen is genoeg, het gras blijft altijd mooi groen en geeft extra sfeer aan het balkon. De prijzen van verschillende soorten kunstgras lopen uiteen, waardoor er altijd een type gras is dat past bij uw budget en wensen.

Bent u na het lezen van onze blog en het zien van deze voorbeelden nog niet helemaal overtuigd? Dan kan het verstandig zijn het kunstgras eens in het echt te bekijken. Dit kan in onze showtuin, waar wij verschillende soorten kunstgras hebben liggen. Zo kunt u de kleur en de structuur eens van dichtbij zien en voelen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor het bezichtigen van de showtuin.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Gebruik onze expertise voor uw tuin, en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een persoonlijke offerte in huis heeft!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?