Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
344 beoordelingen

Kunstgras voor binnen. Tips en inspiratie

kunstgras-balkon-Geerts-Groenendaal-Hoveniers

Een mooi groen grasveld wil natuurlijk iedereen. Daarom wordt er steeds vaker gekozen voor kunstgras, in plaats van echt gras. Hoewel kunstgras vaak buiten gelegd wordt, is het ook meer dan geschikt om binnenshuis te leggen. Een groen tapijt met een frisse uitstraling, waarbij het lijkt alsof u in de natuur bent, is ideaal om ook binnenshuis van te genieten. Maar hoe kunt u kunstgras binnen aanleggen? En wat zou u er allemaal mee kunnen doen? Laat u inspireren en bekijk onze tips:

Kunstgras binnenshuis gebruiken: inspiratie

Het klinkt misschien gek, maar een mooi groen kunstgras tapijt kan voor verschillende ruimtes gebruikt worden. Kunstgras is ideaal om als ondergrond van een speeltuin te gebruiken, maar zou in scholen ook prima aangelegd kunnen worden in de gymzaal of voor een hockeyveld. Het gras slijt niet snel, kan veel gebruikt worden en zorgt voor een mooie uitstraling. Daarnaast voelt het voor kinderen eerder alsof ze buiten zijn, en speelt het zacht en comfortabel.  Ook in een fitnessruimte kan kunstgras prima aangelegd worden voor dezelfde redenen.

Daarnaast is kunstgras voor een balkon ook een prima idee zoals u hieronder kunt zien.

kunstgras voor balkon

Ook hoeft kunstgras niet groen te zijn. Ook blauw, rood, geel, wit of andere kleuren behoren tot de mogelijkheden. Bekijk hieronder enkele samples van ons gekleurd kunstgras. Dit is ook geschikt voor buitengebruik.

kunstgras voor balkon

Zoals u ziet, is kunstgras ook geschikt als ondergrond voor binnen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Gebruik onze expertise voor uw tuin, en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een persoonlijke offerte in huis heeft!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?