Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
347 beoordelingen

Kunstgras: ideaal voor hockey

kunstgras

Op een zomerse dag lekker een potje hockeyen in de tuin: wie wil dat nu niet? Voor gezinnen die hun tuin intensief willen gebruiken is kunstgras de ideale oplossing. Nooit meer maaien, uw tuin is altijd groen en het gras van hoge kwaliteit: ideaal, toch?!

Kunstgras en hockey

Hockeyen op kunstgras heeft heel veel voordelen. Niet voor niets worden officiële hockeyvelden ervan voorzien en traint het Nationale team op kunstgras. We zetten de voordelen voor u op een rijtje:

  • Het is ontzettend duurzaam, uw hockeyveld staat dus garant voor jarenlang trainingsplezier. Geerts Groenendaal biedt u zelfs 10 jaar garantie op uw kunstgras hockeyveld.
  • Het is kostenbesparend. Maaien hoeft niet meer, dus de grasmaaier is overbodig. Ook wekelijks sproeien of een sprinklerinstallatie zijn overbodig: zo bespaart u tijd en kosten.
  • Kind en diervriendelijk: geen vieze kleding meer of pijnlijke valpartijen. Ook uw huisdieren kunnen prima op kunstgras spelen; opgehaalde grasplekken komen niet meer voor.
  • Kunstgras is niet van echt gras te onderscheiden. Zo heeft uw hockeyveld een natuurlijke uitstraling.
  • Het is beschikbaar in alle soorten, kleuren en maten. Natuurlijk kan uw hockeyveld voorzien worden van prachtig groen gras. Of heeft u liever een vrolijke oranje, rood, geel, groene of blauwe kleur?


Alle seizoenen hockeyen

Het hele jaar door hockeyen? Door het gebruik van kunstgras is dat geen probleem! Het veld is namelijk bestand tegen weersomstandigheden en vorstperiodes. Wanneer het langere tijd vriest kan het kunstgras wat harder aanvoelen. Geen zorgen: u kunt nog gewoon hockeyen, let er echter wel op dat de balsnelheid kan toenemen.

Op zoek naar het beste kunstgras voor uw hockeyveld?
Neem dan contact op met Geerts Groenendaal! Op onze website vind u meer informatie. U kunt natuurlijk ook een vrijblijvende offerte aanvragen, of een afspraak met ons maken. Zo kunnen wij u voorzien van het beste advies. Bekijk ook onze kunstgrassen voor sportief gebruik.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Gebruik onze expertise voor uw tuin, en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een persoonlijke offerte in huis heeft!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?