Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
344 beoordelingen

Kunstgras in de speeltuin: schoon,veilig en mooi

Kunstgras in speeltuin

Wilt u uw tuin eens goed onder handen nemen en een plek creëren waar uw kinderen of kleinkinderen kunnen spelen? Dan heeft u vast al het ideale beeld van uw tuin in uw hoofd. Heeft u plek voor een echte speeltuin in de tuin? Dan is het tijd om te bekijken of u liever schommels, een klimtoestel of een glijbaan plaatst. De keuze is aan u! Toch is niet alleen de keuze van het speelmateriaal belangrijk. Ook de ondergrond moet goed bekeken worden. Een veilige speeltuin hangt namelijk ook zeker af van het soort ondergrond dat er gebruikt wordt. Het aanleggen van kunstgras kan dus een goede keuze zijn voor uw speeltuin.

Kunstgras in de speeltuin: mooi en praktisch

Tegenover echt gras heeft kunstgras veel voordelen. Zo blijft kunstgras altijd mooi groen, heeft het minimaal onderhoud nodig en het voelt fijn aan. Kunstgras is tegenover echt gras ideaal om als ondergrond van een speeltuin aan te leggen. Kinderen rennen, springen onbezorgd rond en gebruiken de ondergrond van de speeltuin dan ook zeer intensief. Gewoon gras kan hier niet goed tegen. Binnen de kortste tijd worden kale plekken zichtbaar en zorgt een flinke regenbui voor een modderplas. Zeker niet leuk om in te spelen dus. Kunstgras in de speeltuin aanleggen heeft daarintegen veel voordelen.

kunstgras in de speeltuin

De voordelen van kunstgras in de speeltuin:

  •  Kunstgras is zeer stevig en slijt niet.
  • Er zijn verschillende soorten kunstgras, waardoor u kunt kiezen welke soort kunstgras het beste bij uw situatie past. Kunstgras geschikt voor intensief gebruik is ideaal voor in de speeltuin.
  • Kunstgras geeft geen allergische reacties. Ideaal dus voor kinderen die allergisch zijn van graspollen of als u zelf last van hooikoorts heeft.
  • Kunstgras in de speeltuin aanleggen is ideaal als jouw kinderen graag ravotten. Geen vieze broeken of schoenen meer!
  • Kunstgras is veel zachter en wordt minder warm dan tegels of rubberen matten.
  • Zelfs de kleinste kinderen en huisdieren kunnen veilig op kunstgras spelen.
  • Kunstgras heeft bijna geen onderhoud nodig.
  • Er zijn verschillende soorten en kleuren kunstgras. Zo vindt u altijd het gewenste kunstgras voor in de speeltuin.

Kunstgras kan altijd en overal aangelegd worden, zelfs in een kleinere tuin. Bent u benieuwd naar de soorten kunstgras die wij hebben? Kom dan eens een kijkje nemen in onze showtuin. Hier geven wij u graag meer informatie over de verschillende soorten kunstgras, kunt u de kleuren bekijken en kunt u voelen hoe het gras voelt. Ook kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen via de pagina kunstgras leggen.

 

 

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Gebruik onze expertise voor uw tuin, en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een persoonlijke offerte in huis heeft!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?