Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
344 beoordelingen

Alle kunstgras voordelen op een rijtje

Kunstgras voordelen blog

Wist u dat Geerts Groenendaal gespecialiseerd is in het egaal en duurzaam aanleggen van uw kunstgras gazon? Wij hebben al veel tuinen mogen voorzien van een prachtig kunstgras gazon. Kunstgras heeft veel voordelen ten opzichte van gewoon gras. Zo blijft het altijd groen en hoeft u nooit te maaien. Maar er zijn nog meer voordelen:

Kunstgras voordeel 1: het is kostenbesparend

Misschien wel het grootste voordeel van kunstgras. Door het gebruik van kunstgras hoeft u inderdaad nooit uw gras te maaien. Die grasmaaier is dus overbodig. U hoeft ook geen sprinklerinstallatie aan te schaffen of wekelijks te sproeien; wat u tijd en water bespaard.

Kunstgras voordeel 2: het is kind en diervriendelijk

Zorgeloos spelen op een zacht, kunstgras veld is natuurlijk heerlijk maar ook praktisch. Geen vieze kleding meer of opgehaalde grasplekken.

Kunstgras voordeel 3: het is lekker duurzaam

Na het aanleggen van uw kunstgras heeft u er jarenlang plezier van. Geerts Groenendaal biedt u zelfs 10 jaar garantie op uw kunstgras!

Kunstgras voordeel 4: de ideale oplossing voor mensen met een (gras)allergie

Eindelijk, de oplossing voor waterige ogen en niezen is gevonden; kunstgras verspreidt geen graspollen. Graspollen zorgen vaak voor allergische reactie’s, vooral in de lente en zomer periode.

Kunstgras voordeel 5: u kunt overal kunstgras plaatsen

Zelfs op uw balkon. Zo ziet uw dakterras, balkon of zelfs indoor voetbalveld er altijd groen uit.

Kunstgras voordeel 6: het is niet van echt te onderscheiden

Een kwalitatief goed kunstgras heeft net zo’n natuurlijke uitstraling als een echt grasgazon. Zo beleeft u het plezier van een mooi gazon, maar hoeft u deze niet te onderhouden.

Kunstgras voordeel 7: alle kleuren, soorten en maten

Wist u dat wij veel verschillende soorten kunstgras bieden en zelfs kunstgras hebben in de kleuren wit, oranje, rood, groen, geel of blauw? Geerts Groenendaal heeft speciaal kunstgras voor uw hockey of voetbalveld. Of speelt u liever een potje golf in de achtertuin?

Kunstgras voordeel 8: op termijn goedkoper dan graszoden

De aanschaf van kunstgras is prijziger dan de aanschaf van graszoden. Toch kunt u geld besparen na het aanleggen van kunstgras. U hoeft uw kunstgras namelijk niet meer te vervangen of te onderhouden. Wij geven u zelfs 10 jaar garantie op uw kunstgras.

Kunstgras voordeel 9: milieuvriendelijk

Ook geen onbelangrijk kunstgras voordeel! U hoeft niet te sproeien en verspeelt dus geen water. U hoeft niet meer te maaien of onkruid te verwijderen, waardoor u geen C02 uitstoot en geen chemische bestrijdingsmiddelen hoeft te gebruiken. Goed voor het milieu dus.

Bent u na het lezen van al deze kunstgras voordelen geïnteresseerd geraakt in het laten aanleggen van kunstgras? 

Neem eens een kijkje op onze kunstgras website of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Gebruik onze expertise voor uw tuin, en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een persoonlijke offerte in huis heeft!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?