Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
347 beoordelingen

De leukste tuinevenementen in april

Het voorjaar staat alweer voor de deur! De meeste tuinliefhebbers steken hun handen alweer uit de mouwen en staan klaar voor een nieuw seizoen. In april is er genoeg inspiratie op te doen bij een bezoek aan verschillende tuinevenementen. Deze maand is er namelijk heel wat nieuws te ontdekken. Benieuwd naar de leukste tuinevenementen in april? Wij zetten ze voor jou op een rijtje.

Kwekerij De Wilde, Zutphen: Rozensnoeidagen

Op naar Zutphen, want daar leert u op 3, 10, 17, 24 en 31 maart rozen snoeien. Elk uur van 10.00 tot 15.00 vind er een demonstratie plaats. Zo leert u hoe u straks het best uw rozen kunt snoeien.

Noordoostpolder: Tulpen en tuinroute

Van 20 april tot 6 mei vind de jaarlijkse Tulpenroute in de Noordoostpolder plaats. De route is maar liefst 80 kilometer lang en voert je mee langs 1000 hectare tulpen en bloeiende tuinen. Neem de auto en maak zo nu en dan een tussenstop bij een van de vele bedrijven die zijn deuren opent tijdens deze dagen. Ontdek het werk in de boerderijen en proef van polderproducten. Voor fietsers is er een 19 kilometer lange route uitgestippelt, ideaal als u een dagje wil genieten van het mooie uitzicht. Een aantal deelnemende tuinen zijn te bezoeken, waardoor u nog meer inspiratie opdoet.

Laag Keppel: Opentuindagen De Warande

Op 24 en 25 maart en 1,2,8,14 en 15 april zijn er interessante opentuindagen in Laag Keppel. Bij mooi weer wordt er een rondleiding gegeven en kunt u genieten van een kopje thee of koffie. Doe inspiratie op of neem het hele gezin mee op pad: tijdens deze opentuindagen is iedereen welkom bij een entree van € 5,- p.p

Tuitjenhorn, Open tuinen van ‘De Groene Route’

Van zaterdag 21 april om 11:00 tot zondag 22 april om 17:00 heten de gepassioneerde tuineigenaren en kwekerijen in Noord-Holland u welkom. Samen richtte zij ‘De Groene Route’ op. Tijdens deze route kunt u genieten van mooie privé-tuinen, kwekers en maakt u kennis met inspirerende ontwerpen. Tijdens dit weekend staan duurzaam gekweekte bloembollen centraal, waarbij de biologisch werkende bollenboer u graag een rondleiding geeft.

Nunspeet: Kijktuinen Nunspeet themarondleidingen

Op 29 maart vinden de themarondleidingen bij Kuiktuinen Nunspeet plaats. Hier kunt u genieten van alle voorjaarsbloeiende bollen, heesters en vaste planten. Bewonder de ruim 1000 soorten vaste planten, bollen en geniet van de informatieve rondleiding. Komt 29 maart u niet goed uit? Dan bent u doorlopend welkom van 1 maart tot en met oktober. De tuinen zijn dan open voor bewondering maar niet voorzien van een rondleiding.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Gebruik onze expertise voor uw tuin, en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een persoonlijke offerte in huis heeft!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?