Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
253 beoordelingen

Maak je droomtuin waar op TuinIdee 2016

Deze week vindt Nederlands grootste tuinevent plaats. In de Brabanthallen van ‘s-hertogenbosch kleurt alles prachtig groen. Heb jij van donderdag 25 augustus tot en met zondag 28 augustus een dagje vrij?  Ga dan naar TuinIdee 2016, waar elke tuinliefhebber zijn hart kan ophalen.

Wat is TuinIdee 2016?

TuinIdee is een van Nederlands grootste tuinevenementen. Dit jaar staat TuinIdee in het teken van ‘Leve de Tuin’. Doe inspiratie op en wandel door een van de prachtige voorbeeldtuinen. Kom proeven, ontdekken, genieten en vooral beleven. TuinIdee is een gezellig en interessant dagje uit voor het hele gezin.

Wat is er te vinden op TuinIdee?
Van showtuinen tot exposities en een theater, TuinIdee laat je kennismaken met:
– De mooiste showtuinen;
– de wonderkamer, hier vind je bijzondere en verrassende tuinproducten;
– nationale wedstrijd tuinaanleg;
– tuinexperts die jou van advies voorzien;
– een prachtig tuinatelier
– het TuinIdee theater waar bloemsierkunstenaars, kwekers en andere vakmensen zoals Rob Verlinden, Angelo Dorny en Jurgen Smit boeiende presentaties geven;
– Cor Unum en zijn prachtige keramische expositie;
– meer dan 275 exposanten.

TuinIdee 2015 was een groot succes.  Neem een kijkje tijdens het tuinevenement van afgelopen jaar:

 

Op naar TuinIdee 2016!
Heb jij er ook al zo’n zin in? Lekker rondstruinen en ideeën opdoen kan nog tot en met zondag. Een ticket verkrijg je via de website van TuinIdee. Helaas geen tijd dit weekend? Maak je geen zorgen. Er zijn heel veel leuke tuinevenementen dit jaar. Wij hebben daarom speciaal een tuinevenementen kalender aangemaakt. Hier vind je de leukste tuinevenementen en bloemenbeurzen van 2016. Op naar een inspiratievol en groen jaar! 

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Gebruik onze expertise voor uw tuin, en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een persoonlijke offerte in huis heeft!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?