Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
347 beoordelingen

Nieuwe tuin? Doe inspiratie op!

Mediterrane tuin

Ook dit jaar zijn wij weer flink aan de slag gegaan in verschillende tuinen. Van groot tot klein, modern tot romantisch: we hebben van alles voorbij zien komen. Telkens een leuke uitdaging die ons nog dichter bij ons vak brengt. Door weer en wind trokken wij ook dit jaar weer naar verschillende steden en dorpen, met mooie resultaten als gevolg. Bent u van plan uw tuin eens flink aan te pakken? Wie weet vind u inspiratie in een van de volgende projecten!

Cromvoirt – Big slabs


Deze gigantische tuin in Cromvoirt werd aangelegd door het gebruik van Big Slabs. Dit zijn grasmatten van groter formaat, wat ervoor zorgt dat het snel aangelegd kan worden. Binnen enkele uren konden we met behulp van de Big Slabs duizenden meters gras aanleggen.

Eersel – Big Slabs graszoden


Ook in Eersel mochten wij ons hart weer uitleven. Maar liefst 3400(!) vierkante meter graszoden aangelegd in 1 dag. Door Big Slabs te gebruiken kunnen wij sneller werken en is uw tuin binnen 1 dag voorzien van een prachtig nieuwe grasmat.

Den Dungen – een tuin vol inspiratie en gezelligheid

   
Deze tuin is 12,5 m diep en 9 m breed. Een prachtige klus waarbij het resultaat voor zich spreekt. Voordat we begonnen met het werk in de tuin hebben we een 3D tekening gemaakt. Hierna zijn we begonnen, en heeft Timmerbedrijf Raaijmakers een schuurtje met douglas overkapping voorzien. Het grondwerk en de riolering volgde hierna. Daarna hebben wij de  tuin voorzien van passende verlichting en verzorgde we de bestrating en borders. De borders zijn voorzien van stoere muurblokken die de tuin een strakke en moderne uitstraling geven. Als laatst hebben we de tuin beplant en een kunstgras gazon aangelegd.

Lieshout – graszoden leggen


In Lieshout hebben wij graszoden mogen leggen in deze mooie tuin. Door de weelderige vorm van de borders krijgt deze tuin een speelse uitstraling.

Sint-Michielsgestel – onderhoudsvrije tuin


Na de vakantieperiode zijn wij met een fris en uitgerust gevoel begonnen aan deze tuin. Een onderhoudsvriendelijke, gezellige tuin was ons doel. We hebben gekozen voor makkelijk te onderhouden planten die een groene, weelderige uitstraling geven. De lavendel voegt daarnaast kleur toe.

Veldhoven – Tuin van A tot Z


In Veldhoven mochten we onze groene vingers en creativiteit in de strijd gooien. De stonewall is de blikvanger in de tuin, kunstgras ‘Rocks’ zorgt ervoor dat er weinig onderhoud is. De borders zijn gevuld met prachtige planten en aangelegd met zwarte waalformaten strak gebakken stenen. Door middel van in-lite verlichting ziet deze tuin er ook in de avond prachtig uit. Twijfelt u over het aanleggen van kunstgras in uw tuin? Dan bent u van harte welkom om onze showtuin eens te bekijken. Hier zijn verschillende soorten kunstgras te bewonderen.

Bent u op zoek naar nog meer inspiratie? Neem dan een kijkje op onze Facebook pagina, waar wij regelmatig nieuwe projecten posten.

Geerts & Groenendaal Hoveniers is uw hovenier voor onder andere tuinaanleg, tuinontwerp, bestrating, kunstgras en graszoden. Bekijk meer van onze tuinvoorbeelden voor meer inspiratie.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Gebruik onze expertise voor uw tuin, en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een persoonlijke offerte in huis heeft!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?