Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
247 beoordelingen

Bestrating leggen in België

Om dit hotel diende er bestrating aangelegd te worden en een groot terras. Het stond er vol met bomen die natuurlijk allemaal gerooid moesten worden. Na al die werkzaamheden te hebben verricht konden we beginnen met het grondwerk en het straatwerk. De bestrating is gelegd op een hele fijne split omdat ze niet overal witzand kennen. De trap en het muurtje bij het terras zijn gemaakt van trapelementen. Het was een groot karwei met heel veel hoogte verschillen waardoor je wel degelijk goed moet weten waar je mee bezig bent.
Kortom een mooi project voor vakbekwame hoveniers!

Wilt u ook zo’n prachtige bestrating?

Offerte aanvragen

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

28-07-2018

De metamorfose is zeer geslaagd.

In ruim 3 dagen is de oude tuin gerooid, afgevoerd, ingericht, bestraat en beplant inclusief verharding van de oprit. De metamorfose is zeer geslaagd door de voortvarende aanpak en werkwijze. Wij zijn heel tevreden over het resultaat.

Review geplaatst door: Cleem Leijten
5 uit 5 sterren

11-07-2019

Leggen kunstgras

Dit is de 2e keer dat ik kunstgras laat leggen door Geerts Groenendaal. Ik was zo tevreden de 1e keer dat het na mijn verhuizing vanzelfsprekend was dat ik hen weer zou vragen. Deze keer hebben ze ook nog een kleine strook voortuin met grind ingelegd zodat we een looppad hebben.
Ze leveren iedere keer prachtig werk, werken netjes en zijn heel aardig. Ook is alles snel geregeld, nadat je besluit om je tuin aan te leggen.
Nu kunnen de kinderen weer heerlijk buiten spelen, ook op dagen dat het weer niet zo goed is.
Bedankt.

Review geplaatst door: A. JAnsen

Vergelijkbare projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?