Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
253 beoordelingen

Bestrating leggen in Boxtel

De voortuin hebben we voorzien van 20*20 cm copplestones met kleine ronde borders die gemaakt zijn van dezelfde stenen alleen dan op zijn kant. In de achtertuin is een combinatie gemaakt van een natuursteen tegel in het antraciet met de 20*20 cm copple stone waardoor het terras er net wat meer uitspringt dan de rest van de tuin. Dit wilde deze klant zeer graag. Ook hier hebben we weer een tevreden klant aan overgehouden! Meer informatie over ons straatwerk vindt u op de pagina bestrating.

Wilt u ook zo’n prachtige bestrating?

Offerte aanvragen

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

28-07-2018

We zijn tevreden over de opgeleverde tuin.

We zijn tevreden over de opgeleverde tuin. Een stel jonge gasten, die kwalitatief goed werk leveren tegen een betaalbare prijs!

Review geplaatst door: Fam. Plusje
5 uit 5 sterren

28-07-2018

De communicatie was snel en duidelijk. Erg prettig.

We hebben de gehele voor- en achtertuin opnieuw laten bestraten en gereed laten maken voor beplanting. Roy en Jimmy gingen binnen twee weken na uitbrengen van de offerte al van start. Ze hebben erg hard gewerkt: binnen 5 dagen was de klus geklaard. De communicatie was snel en duidelijk. Erg prettig. Het ziet er mooi uit! Bedankt!

Review geplaatst door: Fam. Bakker

Vergelijkbare projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?