Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
253 beoordelingen

Bestrating leggen in Nieuwveen

1,5 jaar geleden hebben we deze klant ook al geholpen met het leggen van een nieuw gazon. Toen was hij uitermate tevreden met onze service waardoor hij weer belde voor het bestraten van zijn tuin.

Deze tuin is aangelegd met een romaans wildverband. Het pad naar achteren zit dichtbij een houten damwand (slootkant) en ook blijft het altijd heel nat en ligt er klei. Hierdoor hebben we besloten er geen 5*15*100 opsluitbanden te plaatsen maar 6*20*100. Ook hebben we het wildverband gelegd in een dikke laag stabilisatie.

Een half jaar daarna zijn we er nogmaals geweest voor een paar tuinpaden bij de buurman en de tuin zag er nog steeds tiptop uit!

Wilt u ook zo’n prachtige bestrating?

Offerte aanvragen

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

4 uit 5 sterren

08-09-2018

100 m gras in enkele uren

Een strak gazon van 100m2 in enkele uren gelegd door dit bedrijf. Ze waren met 4 personen en hebben in enkele uren een keurig strak grasmatje neer gelegd van rollen van wel 18 meter lang. Daarna nog alles netjes opgeruimd. Ik kan dit bedrijf dan ook aanbevelen voor aan leg van een nieuw gazon

Review geplaatst door: m vd nieuwenhuizen
5 uit 5 sterren

12-06-2020

Fantastisch

Woensdag is de achtertuin voorzien van graszoden en is het terras vergroot. Het resultaat mag er wezen. Geweldig!

Review geplaatst door: Margaret Heesen

Vergelijkbare projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?