Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
332 beoordelingen

Bigslab graszoden Camping ter Spegelt in Eersel

Voor Geerts & Groenendaal is geen klus te klein. Ook een compleet kampeerterrein van graszoden voorzien is voor ons geen probleem.

Big Slabs graszoden Camping ter Spegelt in Eersel

Camping Ter Spegelt in Eersel hebben we mogen voorzien van een groot nieuw graszoden gazon. Met onze Big Slabs Graszoden Service was dit veld in no-time voorzien van kwalitatief hoogwaardige graszoden. We hebben hier maar liefst 3400 m2(1) in 1 dag gelegd. Big Slabs hebben tot tot maar liefst 80% minder naden dan gewone graszoden. Ook zijn ze eenvoudig te vervoeren en kost het leggen ons minder werkuren. Dit scheelt voor onze klanten uiteraard in de kosten. Big Slabs worden gebruikt voor het leggen van gras op grote oppervlakten, zoals campings, parken en grote tuin. Wilt u ook een groot graszoden gazon aan laten leggen? Vraag dan naar onze Big Slabs service!

Ook voor particuliere gazons bent u bij Geerts & Groenendaal aan het juiste adres. Meer informatie hierover vindt u op de pagina gazon laten leggen. Al vele honderden tevreden klanten gingen u voor.

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak

Graszoden offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

28-07-2018

Duidelijk vakmanschap!

Nadat ik een mailtje had gestuurd via deze website verliep alles zeer snel en voorspoedig. Daags na de e-mail werd er telefonisch een afspraak gemaakt om alles door te nemen diezelfde avond nog. Een week later zijn de 2 heren s’ochtend aan de slag gegaan. Eerst het oude gras eruit en een deel van de ondergrond. Daarna weer grond erin, stabiliseren en het nieuwe kunstgras erin. Nou, het resultaat mag er zeker wezen! Wij zijn er erg blij mee. Duidelijk vakmanschap! Complimenten voor de snelle en prettige werkwijze!

Review geplaatst door: Fam. van Tienen
5 uit 5 sterren

18-02-2019

Super Blij

Vandaag de hele dag in onze tuin bezig geweest, de eerste keer ná de winterstop. In september hebben de mannen van Geerts Groenendaal onze ‘jungle’ in 4,5 dag omgetoverd tot een prachtige strakke tuin.
Ik kan niet wachten om de rest van de planten en struiken er in te gaan zetten.
We zijn superblij met de fijne terrassen, het pad en de stroken gras, echt ideaal.
Alles is in overleg met ons, in goede harmonie onderling en heel professioneel aangepakt.
Nogmaals Roy, Rense, Remko en Jimmy. Bedankt.

Silvy en Joost, Gemonde

Review geplaatst door: ""Silvy & Joost

Vergelijkbare projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?