Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
322 beoordelingen

Big Slabs graszoden projecten Enkhuizen, Amsterdam en Oosterhout

Geerts & Groenendaal is expert in het aanleggen van grote oppervlakten met Big Slabs graszoden. Big Slabs scheelt ons in werk en u in kosten.

Bigslab graszoden projecten Enkhuizen, Amsterdam en Oosterhout

Een groot graszoden oppervlak? Geen probleem! Die werken we snel en goed af met onze graszoden Big Slabs. Voor een grote opdrachtgever van ons hebben we een aantal grote gazons op mogen leveren:

  1. 1450 m2 Enza Zaden Enkhuizen
  2. 1700 m2 NDSM Plein Amsterdam
  3. 925 m2 Sportpark De Contreije Oosterhout

Ons project in Enkhuizen bij Enza Zaden wordt bewonderd door ons koninklijke paar, wat zullen ze versteld staan.

Ook op zoek naar een betrouwbare partij? Niets is voor ons te groot. Lees meer over deze service op de pagina Big Slabs graszoden laten leggen. Big Slabs graszoden hebben aanzienlijk minder naden dan graszoden die normaal gebruikt worden voor particuliere tuinen. Ook zijn Big Slabs gemakkelijk te vervoeren. Bovendien kost het leggen van een groot gazon ons minder tijd met Big Slabs gras vergeleken met normale graszoden. Dit scheelt u natuurlijk in de portemonnee.

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak

Graszoden offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

11-04-2021

In één woord: GEWELDIG

Geerts & Groenendaal heeft mijn achtertuin geheel gerenoveerd (eerst alle oude zaken + grond afvoeren, daarna nieuw tuinhuis met overkapping, nieuwe bestrating, nieuwe tuindeur, kunstgras plaatsen).
Het ziet er in één woord GEWELDIG uit.
Compliment naar Geerts & Groenendaal: goede ploeg aan het werk, zeer voorkomend, harde werkers, meedenkend, altijd op tijd en, wat ook belangrijk is, gezellig.
Ik ben dus TOTAAL TEVREDEN over het gehele traject en het resultaat.

Review geplaatst door: Martin Gillissen
5 uit 5 sterren

09-04-2022

Vakmannen

Wat een fijn bedrijf!! Jimmy kwam inmeten. Dacht mee met hoe wij het in gedachten hadden. Op de dag zelf kwam Roy met een aantal jongens en lag het gras in no time er prachtig in. Het afgegraven zand werd meegenomen en aan alles was gedacht. Mooie antraciet stoepbandjes ipv licht grijze. Echt een aanrader dit bedrijf.

Review geplaatst door: Caroline de Veer

Vergelijkbare projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?