Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
333 beoordelingen

Carport Vught

We zijn niet zomaar een hoveniersbedrijf. We zijn het meest allround hoveniersbedrijf van Noord-Brabant. Zo bouwen we ook een carport op maat voor onze klanten zoals u in dit project kunt zien.

Carport laten maken in Vught

Carport met looppad in Vught

Deze ruime carport voor de auto’s met hoge blokken aan de zijkant zorgen voor een aangename sfeer. Als je hier aan komt, voel je je meteen thuis! De grote natuurlijke balken van de overkapping in combinatie met het mediterrane pad naar achteren geeft een erg prettig beeld. De houten carport biedt ruimte voor 2 auto’s. Deze wordt verlicht als het buiten donker is. Hieronder vindt u foto’s van het gehele project.

Wilt u ook zo’n geweldige carport op maat?

Geerts & Groenendaal heeft ruime ervaring met het bouwen van houten tuingebouwen op maat, zoals overkappingen, tuinhuizen, tuinkantoren, tuinkamers en pergola’s. Indien gewenst verzorgen we dit met complete of gedeelde tuinaanleg. Zo heeft u slechts één contactpersoon voor uw project. Wel zo handig!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
Carport laten maken in Vught
Overkapping van douglas
Sierkeien in pad
Cortenstaal opsluiting

Dit hebben we uitgevoerd

  • Douglas carport

  • Inrit half verharding

  • Cortenstaal opsluiting

  • Sierkeien

  • In-lite

  • Stappelblokken

  • Diverse beplanting

  • Schellevis traptreden

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

19-10-2019

Voortuin make-over

Na het goede werk aan onze achtertuin hebben we Geerts en Groenendaal gevraagd ook onze voortuin en die van onze buurvrouw aan te pakken. Ook dit hebben ze weer op uitstekende wijze gedaan. Ze hebben goed naar onze wensen geluisterd en zo ook uitgevoerd. Wij bevelen de jongens dan ook bij iedereen aan. Ze zijn heel betrouwbaar en komen de afspraken altijd keurig na.

Review geplaatst door: John en Ellen Schuurman
5 uit 5 sterren

24-03-2022

Onze tuinkamer is prachtig!

Na de wens om een tuinkamer te maken in onze achtertuin, moesten we op zoek naar een bedrijf , waar we van op aan konden, deze vonden wij al gauw in , Geerts en Groenendaal , gewoon doen en afspraken nakomen was voor ons belangrijk, uitstekende mensen die stuk voor stuk hart hebben voor hun werk, een leuk team jongens!! onze tuinkamer is dan ook prachtig geworden en keurig afgewerkt, zoals wij het graag wilden. we zijn er superblij mee, en dit bedrijf is dan ook een echte aanrader. Jimmy en team nogmaals hartelijk bedankt!!

Review geplaatst door: Rogier & Carla Clercx

Gerelateerde projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?