Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
332 beoordelingen

Grenen geïmpregneerde Vlonder Waalre

Tuinaanleg met vijver

Grenen geïmpregneerde Vlonder en pomp| kliko Ombouw

Deze vijver hebben we af mogen werken met een mooie grenen vlonder met hier in spotjes verwerkt van in-lite. Dit geeft een strakke warme uitstraling aan het geheel. Zo kunnen de bewoners ook ’s avonds genieten van een sfeervolle vijver. Eveneens hebben we een ombouw voor de kliko’s gemaakt van geïmpregneerd hout.

Wilt u ook elementen met hout in uw tuin verwerken ?

Zoekt u een hoveniersbedrijf dat een mooie vijverrand afwerking met hout kan maken? Geerts & Groenendaal staat voor u klaar! Al meer dan 10 jaar maken wij onze klanten blij met het realiseren van droomtuinen. Wij hebben de ervaring en kennis om maatwerk te leveren. Ook zijn we in staat om bijna alle tuinwerkzaamheden in eigen beheer uit te voeren. Zo hebben onze klanten één aanspreekpunt voor hun hele tuinproject. Zo verzorgen we onder meer tuinontwerp, tuinaanleg, aanleggen van kunstgras en het bouwen van op maat gemaakte overkappingen en tuinhuizen. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Komt u uit Waalre en wilt u meer van ons werk zien? Bekijk dan de pagina tuinaanleg Waalre.

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
Kunstgras Waalre
Tuinaanleg met vijver

Dit hebben we uitgevoerd

  • Hardhouten funderingspalen

  • Hardhouten liggers

  • In-lite verlichting aanleggen

  • Douglas vlonderplanken

  • Douglas kantplanken

  • rvs geschroefd

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

02-12-2022

Waaaauuw!!!

We wilden graag een strand/duin tuin en hadden daar zelf al wat ideeën over. Samen met Jimmy kwamen we tot een mooi ontwerp.
Het team heeft dat geweldig uitgevoerd, professionele mannen met oog voor details, meedenkend en heel plezierig in de omgang. Het resultaat is een aparte tuin met veel verschillende elementen, vijver, steenschotten vlonder, houten palen, duinbeplanting en verlichting. Wij zijn er superblij mee en krijgen ook vanuit de buurt veel complimenten.

Review geplaatst door: Leon en Marike van Meer Locatie werkzaamheden: Oss
5 uit 5 sterren

11-04-2022

Prachtige tuin

We zochten een hovenier om onze geheel bestraatte achtertuin om te toveren tot een groene oase. De referenties op de site van Geerts en Groenendaal spraken voor zich en er is geen woord van gelogen! Jimmy, komt z’n afspraken na, reageert snel, denkt mee, geeft tips en adviezen, maar zegt ook: ‘ het is jullie tuin, jullie moeten het mooi vinden’.
Dan komt op de afgesproken datum het A-team alles eruit halen en een week later hebben we een prachtig aangelegde achtertuin en een opnieuw betegelde voortuin. (Dit kon er best even bij).
De jongens zijn supergoed in hun werk, zijn goed op elkaar in gespeeld, werken netjes, kortom professionals!
Jimmy, Roy, Remco en Rick, bedankt voor de mooie tuin.
Rene en Monique van Asseldonk

Review geplaatst door: Rene en Monique van Asseldonk

Gerelateerde projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?