Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
247 beoordelingen

Graszoden leggen in Fijnaart

Graszoden leggen Fijnaart

Graszoden laten leggen in Fijnaart bij V.V. de Fendert

Na het uitbrengen van een offerte voor het leggen van graszoden bij VV de Fendert waren we direct enthousiast om daar te gaan kijken. Ieder hoveniers bedrijf zou graag zo’n groot oppervlak graszoden willen aanleggen op een sportpark waar wekelijks veel publiek komt. Na het verzetten van ongeveer 50 m3 overtollige grond zijn we de ondergrond los gaan maken met behulp van een grondfrees. Toen deze werkzaamheden waren verricht konden we beginnen met het leggen van het gazon volgens ons 12 stappenplan. Al deze werkzaamheden zijn door hard werken verricht in 1 dag. Een goede organisatie is hierbij het belangrijkste wat er is!

Aan het einde van de dag waren de verzorgers van de velden zéér enthousiast en heel tevreden met de geleverde werkzaamheden!

Wilt u ook zo’n prachtig graszoden gazon?

Offerte aanvragen

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak

Graszoden offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

03-12-2018

Voortuin onderhoud

Voortuin opgeknapt

Mooi en snel afgewerkt

Review geplaatst door: Fam v Nistelrooij
5 uit 5 sterren

03-02-2022

Mooi grasveldje

Wij zijn ontzettend tevreden over dit bedrijf en de mensen die er werken. vanaf het eerste contact moment prettig verlopen. Goed advies en meteen ter plekke willen komen kijken. Mee denken in de mogelijkheden. daarna nog wezen kijken en de keuze gemaakt over welk kunstgras. vriendelijk ontvangen en goed geadviseerd. nette offerte geheel op maat. Fijne open en transparante communicatie. Ook het leggen geheel naar wens. netjes op tijd en alles keurig in orde gemaakt. Vriendelijk en net personeel wat ook weer prettig communiceert. Kortom een absolute aanrader als je goed werkk geleverd wilt hebben. Nogmaals dank. Patricia en Chris, Eindhoven.

Review geplaatst door: Chris Janssen

Vergelijkbare projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?