Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
253 beoordelingen

Graszoden leggen in Nijmegen

Graszoden laten leggen in Nijmegen

Geerts Groenendaal Graszoden heeft hier door middel van ‘Big Slabs’ 700 m2 grond voorzien van prachtig gras. We hebben onze rug weer getraind en een super strak eindresultaat behaald. Wat wil je nog meer?

Wilt u ook zo’n prachtig graszoden gazon?

Offerte aanvragen

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak

Graszoden offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

28-07-2018

Afspraak is afspraak en alles keurig op tijd.

Jimmy en Roy van harte bedankt voor de prachtige stoep die jullie gelegd hebben voor het huis, achter het huis en onder de carport. Wat natuurlijk niet meer zichtbaar is zijn de rioleringswerkzaamheden die jullie keurig verzorgd hebben. Ik kan een ieder jullie twee dan ook van harte aanbevelen. En wat het belangrijkste is dat afspraak is afspraak en alles keurig op tijd.

Review geplaatst door: Jos Vervoort
5 uit 5 sterren

27-09-2019

Nieuwe graszoden

Vandaag ons nieuwe gras laten aanleggen, na op zeer korte termijn een dag afgesproken te hebben, wat wij als zeer prettig ervaren hebben, waren de mannen op vrijdag j.l. Zeer mooi op tijd.
Zeer vriendelijke jongens die vol enthousiasme aan het werk begonnen en duidelijk uitlegde wat er ging gebeuren.
Binnen een mum van tijd waren ze met 3-en aan het werk en was het werk ook zo gedaan, geen prutswerk maar vakbekwaam en zorgvuldig.
We zijn zeer trots op ons nieuwe grasveld ( zie foto ) en danken Geerts en Groenendaal ook voor de snelle levering en leggen voor het gras. ( en dat op korte termijn )
Wij raden dan ook iedereen aan die nieuw gras wil laten leggen hun aan.

Review geplaatst door: Theo van Dinter

Vergelijkbare projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?