Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
253 beoordelingen

Kunstgras leggen in Helmond

Nadat Geerts Groenendaal Kunstgras was geweest is deze familie blij dat de kinderen na het spelen voortaan schoon naar binnen komen. De wasmachine hoeft wat minder zijn best te doen om alles schoon te krijgen. Ze vonden het fijn dat wij alle werkzaamheden uit handen hebben genomen waardoor ze zelf niets meer hoefde te doen. Na enkele uren hadden we de complete legservice geïnstalleerd en was deze familie dan ook uitermate tevreden!

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak

Kunstgras offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

02-06-2022

Klus binnen no time geklaard!

Wij hadden in ons nieuwbouwhuis een stratenmaker aan het werk die er een puinhoop van maakte. De mannen van G&G hebben dit allemaal doen vergeten. Hebben ook nog een paar mooie fruitbomen gepland waardoor mijn vrouw extra blij was!

We weten jullie voortaan te vinden!

Review geplaatst door: Joeri & Debbie
5 uit 5 sterren

01-05-2021

Prima gras en keurig gelegd!!

Vandaag is het gras geleverd en gelegd door drie personen van Geerts Groenendaal. Het is keurig gelegd, heel efficiënt met daarbij een onderhoudsadvies. Op woensdag de offerte gevraagd en de zaterdag erna al gelegd, heel snel!

Review geplaatst door: Jeroen

Vergelijkbare projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?