Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
322 beoordelingen

Kunstgras leggen in achtertuin Schijndel

Kunstgras leggen Schijndel

Kunstgrasgazon in achtertuin in Schijndel

In Schijndel hebben we onze mooiste en best verkochte soort kunstgras mogen leggen. Kick 50 is de naam. We hebben hier maar liefst 180 m2 van dit mooie soort mogen aanleggen. De vlonder heeft deze klant zelf aangelegd. De rest hebben wij mogen verzorgen. Wat een verandering en wat een frisse uitstraling heeft het nu gekregen, al zeggen we het zelf.

Deze bewoners beschikken over een groot perceel en dankzij het kunstgras vraagt dit een stuk minder onderhoud. Kunstgras hoef je namelijk nooit te maaien, te bemesten of onkruid uit te halen. Ook hoef je het nooit te sproeien. Dit scheelt een hoop water. Dit is goed voor uw portemonnee én duurzaam. Wilt u ook graag kunstgras leggen in uw tuin? Voor het leggen van gras in Schijndel rekenen we geen transportkosten. Daarnaast bieden we maar liefst 10 jaar garantie op ons kunstgras. Meer informatie vindt u op de pagina kunstgras laten leggen Schijndel.

Wilt u niet alleen kunstgras laten leggen, maar uw complete tuin (op)nieuw laten aanleggen? Dan raden we aan om de pagina tuinaanleg Schijndel te bekijken. Hier vindt u ook tuinen die wij in dit dorp hebben mogen aanleggen.

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
Kunstgras laten leggen in Schijndel
Kunstgras leggen Schijndel
Kunstgras kopen en leggen Schijndel

Kunstgras offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

09-03-2021

Van ravage naar een heerlijk zonnige tuin.

De mannen hebben uitstekend werk verricht. Goede service en wanneer nodig durven ze op je af te stappen om je wens 100% helder te hebben. De tuin lag er naar onze mening heel snel als nieuw bij.

Review geplaatst door: Joey en Ellen
5 uit 5 sterren

11-06-2020

Super tevreden!!

Hebben ons hooiveld eruit gehaald en kunstgras gelegd, we zijn super tevreden,
buurman’s gras is nooit meer groener!! Snelle service, vriendelijk en behulpzaam,
en alles netjes opgeruimd, complimenten voor dit bedrijf en de medewerkers, een aanrader!!

Review geplaatst door: Hans-Harriëtte

Vergelijkbare projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?