Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
344 beoordelingen

Kunstgras leggen in achtertuin Schijndel

Kunstgras leggen Schijndel

Kunstgrasgazon in achtertuin in Schijndel

In Schijndel hebben we onze mooiste en best verkochte soort kunstgras mogen leggen. Kick 50 is de naam. We hebben hier maar liefst 180 m2 van dit mooie soort mogen aanleggen. De vlonder heeft deze klant zelf aangelegd. De rest hebben wij mogen verzorgen. Wat een verandering en wat een frisse uitstraling heeft het nu gekregen, al zeggen we het zelf.

Deze bewoners beschikken over een groot perceel en dankzij het kunstgras vraagt dit een stuk minder onderhoud. Kunstgras hoef je namelijk nooit te maaien, te bemesten of onkruid uit te halen. Ook hoef je het nooit te sproeien. Dit scheelt een hoop water. Dit is goed voor uw portemonnee én duurzaam. Wilt u ook graag kunstgras leggen in uw tuin? Voor het leggen van gras in Schijndel rekenen we geen transportkosten. Daarnaast bieden we maar liefst 10 jaar garantie op ons kunstgras. Meer informatie vindt u op de pagina kunstgras laten leggen Schijndel.

Wilt u niet alleen kunstgras laten leggen, maar uw complete tuin (op)nieuw laten aanleggen? Dan raden we aan om de pagina tuinaanleg Schijndel te bekijken. Hier vindt u ook tuinen die wij in dit dorp hebben mogen aanleggen.

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
Kunstgras laten leggen in Schijndel
Kunstgras leggen Schijndel
Kunstgras kopen en leggen Schijndel

Kunstgras offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

31-05-2021

Snel en top kwaliteit!

Wij hebben een hele fijne ervaring gehad.. De gehele tuin is leeg gehaald en opnieuw opgebouwd in een modern en onderhoudsvrij jasje.
Ze hebben goed naar onze wensen geluisterd en denken ook mee. Wij bevelen ze dan ook bij iedereen aan. Ze zijn heel betrouwbaar en komen de afspraken altijd keurig na.
Wij zijn super tevreden en genieten nu van onze nieuwe tuin 😊

Review geplaatst door: Joris
5 uit 5 sterren

28-07-2018

Dolgelukkig!

Vanaf december 2014 woon ik in mijn huisje en vanaf dag 1 voel ik me er heerlijk, behalve de tuin, die was vanaf het eerste moment een doorn in mijn oog!
Nu was het dan tijd om er mijn eigen tuin van te laten maken, ik ging op zoek naar een tuinman en vond via internet de website van Jimmy & Roy, mijn good feeling begon al bij het lezen van de website en heb iedere letter gelezen!
Ik heb hun een email gestuurd en een paar dagen later gebeld, afgesproken en ik wist meteen dat zij mijn tuin zouden gaan maken en ik niet meer verder hoefde te zoeken.
Gebrainstormd, een datum afgesproken, tegels en kunstgras uitgezocht en gezegd welke planten ik wilde. (annabellen en bramen)
Ik ben schoonheidsspecialiste en in verband met mijn planning hebben we afgesproken dat de jongens aan mijn tuin gingen beginnen in de dagen dat ik op werkvakantie was, mijn moeder kwam in huis om voor ze te zorgen en toen ik thuis kwam was mijn prachtig geworden tuin klaar!
Ik ben dolgelukkig en had het liefst in mijn tuin op het gras willen slapen!
Helaas regent het afgelopen dagen waardoor ik nog niet naar buiten kan, maar hier ga ik nog jaren van genieten!
Is uw tuin ook aan een opknap beurt toe? Bespaar u de moeite nog naar een andere tuinman op zoek te gaan, want u zal net als iedereen dolgelukkig zijn van het begin tot het einde!
Ik weet heel zeker dat ook u nadat uw tuin klaar is deze top jongens overal zal promoten!
Buiten dat het geweldige jongens zijn, maken ze uw tuin zoals u wenst, u krijgt het allerbeste advies (mocht u net als ik meer verstand van andere dingen hebben dan van tuinen) ze hebben passie voor hun vak, werken netjes, zijn uiterst vakkundig, een top team!
Ik ga jullie missen boys! Liefs Alice

Review geplaatst door: Alice

Vergelijkbare projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?