Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
253 beoordelingen

Kunstgras tuin in Tilburg

Een hele verbetering in hartje centrum Tilburg. Doordat het poortje en de brandgang te smal was moest er een andere oplossing gevonden worden. Na overleg met de buren werd er bij hen een stuk schutting verwijderd, zodat wij met de machines door de tuin / garage van de buurman konden rijden. Natuurlijk hebben we de schutting netjes hersteld en als dank een stukje bestrating opnieuw gelegd.

Het resultaat: onze klant is erg blij met zijn kunstgrastuin en ook de buren zijn tevreden!

Bent u ook geïnteresseerd in kunstgras voor uw tuin? Bekijk dan onze pagina kunstgras laten leggen. Wilt u meer van ons werk in Tilburg zien? Dit vindt u op de pagina tuinaanleg Tilburg.

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak

Kunstgras offerte aanvragen

Stap 1 van 2

Welke werkzaamheden hebben wij verricht?(Vereist)

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

24-05-2019

Fijn zaken doen met Geerts Groenendaal

Bij mijn zoektocht naar kunstgras kwam ik gelukkig op de site van Geerts Groenendaal terecht, die betrouwbaarheid en no-nonsens uitstraalde. En daar was ik naar op zoek en niet naar het goedkoopste product.
Natuurlijk heb ik prijzen vergeleken en natuurlijk vond ik goedkopere en duurdere aanbieders. Maar ik vond niemand die me zoveel vertrouwen inboezemde als dit bedrijf.
Mijn keuze was snel gemaakt en de werkzaamheden werden even snel (en nauwkeurig) uitgevoerd. Met als resultaat een fraai, strak stuk groen in de tuin, met kunstgras dat er natuurlijk uitziet en heerlijk zacht aanvoelt. Ook was ik erg tevreden met de ploeg medewerkers onder leiding van Jimmy Geerts. Het zijn stuk voor stuk fijne mensen, die ik graag over de vloer had.

Review geplaatst door: Jeanette van Dijk
5 uit 5 sterren

06-06-2020

Fijn bedrijf

Wij hebben onze tuin opnieuw laten aanleggen door dit bedrijf. Onze offerte aanvraag werd snel behandeld en na akkoord is alles zeer snel gepland en uitgevoerd. De informatie was duidelijk. Er werd uitstekend meegedacht om aan al onze wensen te voldoen en ook aan zaken waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben.
Kortom erg tevreden genieten wij van een mooie nieuwe tuin.

Review geplaatst door: Fam. Roos

Vergelijkbare projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?