Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
315 beoordelingen

Nieuwbouw tuin Vught

We hebben weer een prachtige tuin mogen aanleggen met ons team van Geerts & Groenendaal. Dit hebben we mogen doen in de mooie nieuwbouw wijk in Vught.
In een wat kleinere tuin zijn er dingen waar je goed over na moet denken om toch aan de wensen van de klant te voldoen. Hierbij hebben wij gekozen voor een aluminium overkapping waardoor de ruimte optimaal blijft. De bewoners van de nieuwe woning in Vught hadden de wens voor een onderhoudsvriendelijke tuin. Ze hebben daarom gekozen voor het aanleggen van kunstgras en grote tegels. Zo kunnen we lekker genieten van hun nieuwe, onderhoudsvriendelijke tuin.

Wat hebben we allemaal gedaan in deze tuin?

  1. Aluminium overkapping
  2. Grondwerk
  3. Bestrating
  4. Polyester bloembakken
  5. Kunstgras
  6. Grint aanbrengen

Wilt u ook zo’n heerlijke tuin?

Heeft u ook een nieuwbouwwoning en zoekt u een partner voor de aanleg van uw tuin? Wilt u uw tuin compleet renoveren? Geerts & Groenendaal verzorgt tuinaanleg van A tot Z, van ontwerp tot realisatie. We hebben de ervaring en expertise om een complete tuin in eigen beheer uit te voeren. Dit is wel zo handig voor u, want dan heeft u maar één aanspreekpunt voor uw tuinproject. Heeft u al een idee voor uw tuin? We denken graag met u mee. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook kunt een vrijblijvende offerte aanvragen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer van onze werkzaamheden in Vught zien? Bekijk dan de pagina’s tuinaanleg Vught of kunstgras leggen Vught.

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

4 uit 5 sterren

11-04-2021

Geerts Groenendaal ui Sint-Michielsgestel

Geerts Groenendaal ui Sint-Michielsgestel heeft onze grasmat in een paar uur tijd vervangen voor een kunststofgrasmat. De mensen zijn zeer vakbekwaam met professioneel materiaal en aardig in de omgang. Zie bijgevoegde foto, dat meer zegt dan woorden.

Review geplaatst door: Vissers
5 uit 5 sterren

03-06-2021

Super gazon!

Wat een uitstekende service!
Keurig al het oude gras er uit gehaald en super nieuw gazon er in gelegd!
Super aardige mannen!
Bedankt voor de goede service!👍🏼

Review geplaatst door: Sascha

Vergelijkbare projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?