Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
347 beoordelingen

Prefab Schuur Boxtel

Geerts & Groenendaal is een allround hoveniersbedrijf met een breed pallet van diensten. Ook voor het zetten van een prefab schuur kunt u bij ons aankloppen.

Prefab schuur Boxtel

Prefab Schuur Boxtel

Ook binnen 1 dag een nieuwe Schuur in uw tuin. U geeft uw wensen en afmetingen door, en wij bouwen hem en plaatsen hem bij u in de tuin. Zo zit u maar 1 dag in de rommel, wel zo fijn! Bekijk verder op deze pagina foto’s van dit project.

Wilt u ook Een Prefab Schuur ?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Naast prefab tuingebouwen is Geerts & Groenendaal eveneens expert in het vervaardigen van op maat gemaakte tuingebouwen. Wilt u een overkapping, tuinhuis, tuinkantoor of tuinkamer op maat? Wij bouwen dit compleet naar uw wens. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Lees zeker ook de reviews van onze tuinhuizen en overkappingen.

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
Prefab schuur Boxtel

Dit hebben we uitgevoerd

  • Bouwtekening

  • Fundering

  • Aansluit HWA

  • Prefab Schuurbouwen

  • Prafab schuur plaatsen

  • Elektra monteren

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

22-05-2024

Kunstgras

Zeer goed tevreden
Snel en vlot en goed gemaakt en netjes achtergelaten.

Review geplaatst door: Mjm v.d. Veerdonk Locatie werkzaamheden: Sint-Michielsgestel
5 uit 5 sterren

28-07-2018

Meer dan tevreden.

Meer dan tevreden zijn we over de diensten van Geerts Groenendaal Kunstgras. De mannen waren wat vroeger aanwezig dan verwacht en hebben keihard doorgewerkt om de klus in 1 dag te klaren. Wij zouden zelf minstens 3 dagen aan het werk zijn geweest met meer paren handen en dan was onze tuin waarschijnlijk ook nog niet zo mooi geweest als nu. Ondanks de regen gingen de mannen stug door en heb ik ze geen moment horen klagen. We kunnen nu eindelijk, na 2 jaar in de rommel, echt genieten van onze tuin. Na bijna 4 weken ligt de tuin er nog net zo mooi bij als bij oplevering. Bedankt mannen!

Review geplaatst door: Marije Miggiels

Gerelateerde projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?