Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
333 beoordelingen

Complete aanleg achtertuin in Den Bosch

Aanleg tuin inclusief kunstgras in Den Bosch

Complete aanleg achtertuin in Den Bosch

De bewoners van deze achtertuin in Den Bosch wilden hun tuin helemaal renoveren. We hebben daarom de tuin volledig gestript en daarna weer opgebouwd met een Douglas berging, pergola met schaduwdoek, kunstgras en split waardoor de tuin nóg royaler is geworden. De leibomen in de achtertuin zorgen voor meer privacy. Deze klanten kunnen nu optimaal gaan genieten van deze heerlijke groene tuin.

Wist u dat?
Split en grind de duurzaamste en voordeligste halfverhardingsmaterialen zijn voor opritten, looppaden en zelfs terrassen? Split en grind in de tuin draagt ook nog eens bij aan een betere grondwaterhuishouding en is daardoor extra ‘groen’!

Benieuwd wat er mogelijk is? We staan voor u klaar!

Geerts & Groenendaal Hoveniers verzorgt complete tuinaanleg, maar ook losse tuindiensten zoals tuinontwerp, het leggen van gras, kunstgras en tuinbestrating. Ook maken wij houten overkappingen en tuinhuizen op maat. Wilt u meer van onze projecten in Den Bosch zien? Bekijk dan de pagina tuinaanleg Den Bosch. Neem gerust contact met ons op als uw meer informatie wilt over onze services. Ook kunt een geheel vrijblijvende prijsopgave aanvragen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
Aanleg tuin inclusief kunstgras in Den Bosch
Pergola met schaduwdoek
Pergola met schaduwdoek
Douglas overkapping
Waterdoorlatend looppad met terras
Terras
Waterdoorlatend looppad met terras
Leibomen
Pergola met schaduwdoek

Dit hebben we uitgevoerd

  • Graszoden

  • Douglas berging

  • Waterdoorlatend looppad

  • Beplanting

  • Leibomen

  • Cortenstalen opsluiting

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

06-04-2022

Tuinaanleg Den Bosch

Na de aankoop van ons huis, hebben we onze voor- en achtertuin tuin volledig op de schop laten nemen door Jimmy & Roy. De heren hebben onze wensen vertaald naar een mooi ontwerp.
Er wordt goed mee gedacht en suggesties gedaan.Ze voelen goed aan welke tuin bij je past. Alles wordt netjes met je afgestemd. Ook als je achteraf nog zaken wilt wijzigen. De verwachtingen wat tijdslijnen betreft worden goed managed. Ook tijdens de werkzaamheden werkt het team super snel en netjes. Elke dag werd de boel keurig aangeveegd en opgeruimd. Als klant hoef je zo nu en dan alleen maar een simpele pot koffie met wat lekkers aanbieden. Kortom wij genieten nu van een prachtige tuin die geheel naar onze smaak is ingericht!

Review geplaatst door: Selma Heijnekamp

Gerelateerde projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?