Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
315 beoordelingen

Tuin aanleggen in Rosmalen: een prachtig project

Onlangs gingen wij van Geerts Groenendaal Hoveniers weer op pad! Dit keer vertrokken we met een volle bus aan materiaal naar het altijd mooie Rosmalen. De tuin van Stefan en Manuela mocht flink onder handen genomen. We laten u graag zien welke materialen we hebben gebruikt om deze tuin te realiseren.

Tuinaanleg Rosmalen

GeoCeramica tegels

In deze tuin hebben GeoCeramica tegels gelegd en die bieden veel voordelen. De tegels zijn kras en vorstbestendig. Bovendien behouden ze hun kleur. Door hun stevige betonnen onderlaag kunnen ze op gewoon zand gestraat worden. Hierdoor is een ondergrondversteviging optioneel en niet altijd nodig. De tegels zijn niet weersafhankelijk waardoor ze in alle weersomstandigheden gelegd kunnen worden.

Zwart gebakken waalformaat klinkers

Stefan en Manuela uit Rosmalen kozen voor prachtige zwart gebakken waalformaat klinkers. Deze gebruikten we op de muur achter de veranda. De klinkers geven een stoere en romantische uitstraling en dit creëert een prachtige sfeer.

in-lite verlichting

Door een combinatie van stoere elementen en sfeervolle verlichting geeft de tuin een open, uitnodigende indruk. Bij deze tuin is gebruik gemaakt van in-lite verlichting. Deze LED-buitenverlichting op laagspanning is ook nog eens zeer milieuvriendelijk, omdat het weinig energie verbruikt! De verlichting is verkrijgbaar in verschillende designs, systemen en formaten.

Hexaline Design goot met infiltratiekrat

Om ervoor te zorgen dat regenwater goed weg kan lopen uit de tuin  is er voor de Hexaline Design goot gekozen. Deze goot zorgt voor een prima afwatering. De goot kan aangelegd worden in grote tuinen, kleine terrassen en zelfs op de oprit.

Het eindresultaat mag er zijn: Rosmalen is weer een prachtige tuin rijker! Wilt u ook een nieuwe tuin ontwerpen laten aanleggen? Geerts & Groenendaal staat voor u klaar! Ons motto is een droomtuin voor een betaalbare prijs. Bij ons hoveniersbedrijf heeft u altijd contact met één contactpersoon: eigenaar Jimmy of Roy. Zo houden we de lijntjes kort en overzichtelijk. Meer informatie over onze diensten in Rosmalen vindt u op de pagina tuinaanleg Rosmalen.

 

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
Tuinaanleg Rosmalen
Aanleg achtertuin Rosmalen

Dit hebben we uitgevoerd

  • Tuintegels leggen

  • Bestraten

  • Afwatering

  • Tuinverlichting

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

21-09-2022

Erg tevreden

Vandaag hebben Geerts Groenendaal nieuwe graszoden gelegd in onze tuin. Ook de het oude gazon is door hen verwijderd en afgevoerd. Plezierig personeel en alles keurig conform afspraak uitgevoerd; ons gazon ligt er weer keurig bij!

Review geplaatst door: Erik
5 uit 5 sterren

15-09-2022

Kunstgras leggen.

Alles wat Jimmy Geerts afgesproken en belooft had aan ons,
Is tot de puntjes uitgevoerd door het personeel van Geerts en
Groenendaal.

Review geplaatst door: Fam, van den Baar

Gerelateerde projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?