Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
332 beoordelingen

Tuin aanleggen in Rosmalen: een prachtig project

Onlangs gingen wij van Geerts Groenendaal Hoveniers weer op pad! Dit keer vertrokken we met een volle bus aan materiaal naar het altijd mooie Rosmalen. De tuin van Stefan en Manuela mocht flink onder handen genomen. We laten u graag zien welke materialen we hebben gebruikt om deze tuin te realiseren.

Tuinaanleg Rosmalen

GeoCeramica tegels

In deze tuin hebben GeoCeramica tegels gelegd en die bieden veel voordelen. De tegels zijn kras en vorstbestendig. Bovendien behouden ze hun kleur. Door hun stevige betonnen onderlaag kunnen ze op gewoon zand gestraat worden. Hierdoor is een ondergrondversteviging optioneel en niet altijd nodig. De tegels zijn niet weersafhankelijk waardoor ze in alle weersomstandigheden gelegd kunnen worden.

Zwart gebakken waalformaat klinkers

Stefan en Manuela uit Rosmalen kozen voor prachtige zwart gebakken waalformaat klinkers. Deze gebruikten we op de muur achter de veranda. De klinkers geven een stoere en romantische uitstraling en dit creëert een prachtige sfeer.

in-lite verlichting

Door een combinatie van stoere elementen en sfeervolle verlichting geeft de tuin een open, uitnodigende indruk. Bij deze tuin is gebruik gemaakt van in-lite verlichting. Deze LED-buitenverlichting op laagspanning is ook nog eens zeer milieuvriendelijk, omdat het weinig energie verbruikt! De verlichting is verkrijgbaar in verschillende designs, systemen en formaten.

Hexaline Design goot met infiltratiekrat

Om ervoor te zorgen dat regenwater goed weg kan lopen uit de tuin  is er voor de Hexaline Design goot gekozen. Deze goot zorgt voor een prima afwatering. De goot kan aangelegd worden in grote tuinen, kleine terrassen en zelfs op de oprit.

Het eindresultaat mag er zijn: Rosmalen is weer een prachtige tuin rijker! Wilt u ook een nieuwe tuin ontwerpen laten aanleggen? Geerts & Groenendaal staat voor u klaar! Ons motto is een droomtuin voor een betaalbare prijs. Bij ons hoveniersbedrijf heeft u altijd contact met één contactpersoon: eigenaar Jimmy of Roy. Zo houden we de lijntjes kort en overzichtelijk. Meer informatie over onze diensten in Rosmalen vindt u op de pagina tuinaanleg Rosmalen.

 

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
Tuinaanleg Rosmalen
Aanleg achtertuin Rosmalen

Dit hebben we uitgevoerd

  • Tuintegels leggen

  • Bestraten

  • Afwatering

  • Tuinverlichting

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

08-05-2019

De grasmat die bij ons

De grasmat die bij ons is aangelegd ligt er nu bijna 2 weken in en ziet er piekfijn uit!

De service was erg goed en tijdens het aanleggen zijn er ook goede tips gegeven over het onderhoud en bestrijding van de zgn. emelten.

Review geplaatst door: Michael van Nielen
5 uit 5 sterren

22-05-2020

Zeer tevreden!

Wij zijn erg blij geweest met Geerts Groenendaal. Van te voren een mooi ontwerp gemaakt met al onze wensen voor onze nieuwbouwtuin. Alle afspraken zijn nagekomen, duidelijke communicatie en hele hardwerkende mannen! In 4 dagen is onze tuin gerealiseerd en wat is het mooi geworden. Mooie tegels, planten, verlichting en een pergola. Meer konden wij niet wensen!

Review geplaatst door: Ella

Gerelateerde projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?