Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
253 beoordelingen

Houtopslag & schutting Den Bosch

Tuinaanleg Den Bosch

Door een goede communicatie vanuit ons en onze klant hebben we hier 3 tuinen in één keer voorzien van een nieuwe schutting. De tuinen in Den Bosch zijn allemaal gelegen aan een smalle brandgang waar we maar net met onze minigraver doorheen konden. Bij één van deze klanten hebben we heel de tuin opnieuw aangelegd. Bomen werden door onze klimmer met verstand naar beneden gezaagd zodat ze niet konden vallen.

De stammen zijn slim gebruikt voor een multifunctionele veranda. Deze veranda dient als houtopslag en veranda en ziet er nog mooi en modern uit ook!

Wilt u ook zo’n prachtige tuin?

Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over onze diensten? Bekijk dan ook de pagina tuinaanleg Den Bosch en onze algemene pagina voor het aanleggen van tuinen.

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

28-07-2018

Complimenten.

We waren op zoek naar een bedrijf met een juiste prijs/kwaliteit en positieve referenties. Zodoende kwamen we in contact met Geerts & Groenendaal. Na mailcontact volgde ‘s-avonds al meteen telefonisch contact en werd een afspraak gemaakt voor de volgende dag met Jimmy. Die heeft een duidelijke en nette offerte voor ons gemaakt. Volgens afspraak zijn ze een week later begonnen onder leiding van Roy, maar konden helaas (na overleg met ons) wegens het slechte weer hun werkzaamheden niet afmaken. De volgende dag lukte dat wel en beschikken wij nu over een mooi grasveld. Wij zijn zeer tevreden over de geleverde werkzaamheden en het nakomen van de gemaakte afspraken. Complimenten aan dit nog jonge bedrijf. Zeker de moeite waard om vrijblijvend contact met hun op te nemen.

Review geplaatst door: Niels en Maria uit Sint-Michielsgestel
5 uit 5 sterren

25-04-2021

Professioneel en

Jimmy schakelt snel en professioneel. Heldere afspraken.
De medewerkers zijn hardwerkende mannen die hun werk met plezier doen.
Resultaat is zeer mooi!

Review geplaatst door: Pijnenburg

Vergelijkbare projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?