Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
344 beoordelingen

Tuinaanleg achtertuin Den Bosch

Tuinaanleg achtertuin Den Bosch

Bent u ook op zoek naar een vakman voor uw tuin ? Wij houden alles in eigen beheer dus nooit problemen in de communicatie met verschillende partijen.
Zoals u op de afbeeldingen kunt zien zijn we in allen markten thuis. Voor deze bewoners hebben we onder meer het grondwerk verzorgd en het terras gelegd. De grote muur hebben we weggewerkt met houten planken om de tuin meer warmte te geven. De tuinpalen breken de ruimte mooi. Dankzij het kunstgras hoeven deze mensen nooit meer het gras te maaien. Meer afbeeldingen van dit project vindt u verderop deze pagina.

Zoekt u een tuinbedrijf voor tuinontwerp en/of tuinaanleg in Den Bosch? Geerts & Groenendaal Hoveniers staat u voor u klaar. We verzorgen complete tuinaanleg van ontwerp tot uitvoering. Eén aanspreekpunt voor uw complete project. Ook u helpen we graag verder !

Bent u ook opzoek naar een vakman voor uw tuin?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt graag meer tuinen in Den Bosch bekijken die wij hebben verzorgd? Bezoek dan de pagina tuinaanleg Den Bosch. Wilt u alleen kunstgras, dan vindt u meer informatie op de pagina kunstgras Den Bosch.

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
Kunstgras laten leggen Den Bosch

Dit hebben we uitgevoerd

  • Grondwerk

  • Bestrating

  • Cortenstaal Borderranden

  • Elektra

  • Verhoogd tegelterras

  • Halfverharding

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

13-09-2022

Top vakmensen!

Wij vonden de metamorfose week heel snel gaan: elke dag grote stappen gezet, gezellige, hardwerkende en vriendelijke beleefde mannen. Verstand van zaken, heel flexibel en zeer meedenkend en adviserend. Dank voor onze mooie tuin👍🙏. Heel erg tevreden en blij mee. Graag tot een volgende keer 😁

Review geplaatst door: Fons en Ellen

Gerelateerde projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?