Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
247 beoordelingen

Tuinaanleg in Den Dungen

Na enkele afwegingen had deze familie toch maar gekozen voor een compleet nieuwe tuin i.p.v. een tuinrenovatie. Het was vooral de eerste dag flink doorwerken maar aan het einde van de dag was de tuin helemaal leeg zodat we de dag erna direct aan de slag konden met het nodige afvoeren door middel van enkele lijngoten. In deze tuin hebben we de borders verschillende hoogtes gegeven van 30 tot zelfs 60 cm hoogte. Ook zijn er tegels van 60*60*6 cm aangelegd met de zelfde antracieten kleur als de muurblokken van de border. Het gazon is ook voorzien van graszoden en de borders zijn netjes aangeplant. Na een week doorwerken is dit het eindresultaat.

Bekijk voor meer voorbeelden van ons werk in deze gemeente op de pagina tuinaanleg Den Dungen. Meer informatie over het aanleggen van tuinen vindt u op de pagina tuinaanleg.

Wilt u ook zo’n prachtige tuin?

Offerte aanvragen

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

13-05-2022

Fijn contact en snelle levering

Prettig contact met Jimmy. Er wordt actief meegedacht en de klus wordt snel geklaard. Kortom zeer tevreden.

Review geplaatst door: Teuntje Versluis
5 uit 5 sterren

28-07-2018

We zijn tevreden over de opgeleverde tuin.

We zijn tevreden over de opgeleverde tuin. Een stel jonge gasten, die kwalitatief goed werk leveren tegen een betaalbare prijs!

Review geplaatst door: Fam. Plusje

Vergelijkbare projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?