Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
344 beoordelingen

Tuinaanleg met overkapping in Oss

Tuinaanleg inclusief overkapping in Oss

Tuin met overkapping in Oss

We hebben in Oss deze strakke, moderne tuin mogen aanleggen. De combinatie met de betontegels van 60 bij 60 cm en de gebakken waalformaten komt zeer goed uit in deze tuin. Achterin de tuin hebben we een Douglas overkapping neergezet. De bewoners hebben hier een relaxte loungeruimte van gemaakt om lekker te ontspannen na een dag hard werken of in het weekend. Deze klanten hadden de wens voor een onderhoudsvriendelijke tuin en daarom we een natuurlijk ogend kunstgras gazon gelegd. Niet alleen hoeven deze mensen nooit meer hun gras te maaien, maar ze hoeven ook niet meer het gras te besproeien. Met droge en warme zomers is dit een groot voordeel.

Wilt u ook een strakke en moderne tuin ?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Geerts & Groenendaal is een hoveniersbedrijf met alle kwaliteiten onder één dak. Van (3D-)ontwerp, grondwerk, bestrating tot complete aanleg. Bij ons heeft u één aanspreekpunt voor uw complete project. Ons doel is om uw droomtuin te realiseren.

Wilt u meer van onze projecten in Oss zien? Deze vindt op de pagina tuinaanleg Oss. Meer informatie over kunstgrasprojecten in Oss vindt u op de pagina kunstgras laten leggen Oss. Ook maken wij overkappingen op maat.

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie. Neem gerust contact met ons op!

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
Tuinaanleg Oss
Houten overkapping Oss
Overkapping op maat Oss
Houten overkapping laten plaatsen Oss
Houten overkapping laten plaatsen
Tuinaanleg inclusief overkapping in Oss
Aanleg achtertuiin in Oss
Grondwerk Oss
Grondwerk Oss
Tuinrenovatie Oss
Tuin renoveren Oss

Dit hebben we uitgevoerd

  • Grondwerk

  • Betontegel Terras 60x60 cm

  • Gebakken Waalformaten Looppad

  • Douglas overkapping

  • Kunstgras Kick 50

  • Verhoogde Borders

  • In-lite Verlichting

  • Beplanting

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

02-07-2019

Niet gek te krijgen!

Tot 2x toe is de afspraak verzet vanwege extreem veel regenval de dag ervoor. Tuin helemaal blank en onmogelijk gras te leggen.
Al gesneden gras kon door de goede contacten met de grasleverancier doorverkocht worden. Het contact was heel erg goed en als klant werd dit overmacht probleem heel erg goed opgelost! Hele goede service. Uiteindelijk 3 maal scheepsrecht en de mat van ruim 300 m2 is heel vakkundig en strak neergelegd!
Ben heel erg tevreden met eindresultaat en het proces er naar toe!

Review geplaatst door: Eric van der Horst
5 uit 5 sterren

10-04-2019

Nieuwe graszoden

De mannen van GeertsGroenendaal leveren perfect werk. Ze zijn netjes en werken snel. Dat geldt voor het aanvragen van een offerte tot en met het leggen van de graszoden. Wij kunnen jullie gerust aanraden. Bedankt voor de prachtige mat!

Review geplaatst door: T. Timmermans

Gerelateerde projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?