Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
308 beoordelingen

Tuinaanleg met overkapping in Oss

Tuin met overkapping in Oss

We hebben in Oss deze strakke, moderne tuin mogen aanleggen. De combinatie met de betontegels van 60 bij 60 cm en de gebakken waalformaten komt zeer goed uit in deze tuin. Achterin de tuin hebben we een Douglas overkapping neergezet. De bewoners hebben hier een relaxte loungeruimte van gemaakt om lekker te ontspannen na een dag hard werken of in het weekend. Deze klanten hadden de wens voor een onderhoudsvriendelijke tuin en daarom we een natuurlijk ogend kunstgras gazon gelegd. Niet alleen hoeven deze mensen nooit meer hun gras te maaien, maar ze hoeven ook niet meer het gras te besproeien. Met droge en warme zomers is dit een groot voordeel.

Wilt u ook een strakke en moderne tuin ?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Geerts & Groenendaal is een hoveniersbedrijf met alle kwaliteiten onder één dak. Van (3D-)ontwerp, grondwerk, bestrating tot complete aanleg. Bij ons heeft u één aanspreekpunt voor uw complete project. Ons doel is om uw droomtuin te realiseren.

Wilt u meer van onze projecten in Oss zien? Deze vindt op de pagina tuinaanleg Oss. Meer informatie over kunstgrasprojecten in Oss vindt u op de pagina kunstgras laten leggen Oss. Ook maken wij overkappingen op maat.

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie. Neem gerust contact met ons op!

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
Houten overkapping laten plaatsen

Dit hebben we uitgevoerd

  • Grondwerk

  • Betontegel Terras 60x60 cm

  • Gebakken Waalformaten Looppad

  • Douglas overkapping

  • Kunstgras Kick 50

  • Verhoogde Borders

  • In-lite Verlichting

  • Beplanting

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

06-04-2022

Nieuw gazon

Perfect en vakkundig uitgevoerd. Goed team !!

Review geplaatst door: Alain
5 uit 5 sterren

19-10-2019

Voortuin make-over

Na het goede werk aan onze achtertuin hebben we Geerts en Groenendaal gevraagd ook onze voortuin en die van onze buurvrouw aan te pakken. Ook dit hebben ze weer op uitstekende wijze gedaan. Ze hebben goed naar onze wensen geluisterd en zo ook uitgevoerd. Wij bevelen de jongens dan ook bij iedereen aan. Ze zijn heel betrouwbaar en komen de afspraken altijd keurig na.

Review geplaatst door: John en Ellen Schuurman

Gerelateerde projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?