Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
278 beoordelingen

Tuinaanleg met overkapping in Oss

Tuin met overkapping in Oss

We hebben in Oss deze strakke, moderne tuin mogen aanleggen. De combinatie met de betontegels van 60 bij 60 cm en de gebakken waalformaten komt zeer goed uit in deze tuin. Achterin de tuin hebben we een Douglas overkapping neergezet. De bewoners hebben hier een relaxte loungeruimte van gemaakt om lekker te ontspannen na een dag hard werken of in het weekend. Deze klanten hadden de wens voor een onderhoudsvriendelijke tuin en daarom we een natuurlijk ogend kunstgras gazon gelegd. Niet alleen hoeven deze mensen nooit meer hun gras te maaien, maar ze hoeven ook niet meer het gras te besproeien. Met droge en warme zomers is dit een groot voordeel.

Wilt u ook een strakke en moderne tuin ?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Geerts & Groenendaal is een hoveniersbedrijf met alle kwaliteiten onder één dak. Van (3D-)ontwerp, grondwerk, bestrating tot complete aanleg. Bij ons heeft u één aanspreekpunt voor uw complete project. Ons doel is om uw droomtuin te realiseren.

Wilt u meer van onze projecten in Oss zien? Deze vindt op de pagina tuinaanleg Oss. Meer informatie over kunstgrasprojecten in Oss vindt u op de pagina kunstgras laten leggen Oss. Ook maken wij overkappingen op maat.

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie. Neem gerust contact met ons op!

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
Houten overkapping laten plaatsen

Dit hebben we uitgevoerd

  • Grondwerk

  • Betontegel Terras 60x60 cm

  • Gebakken Waalformaten Looppad

  • Douglas overkapping

  • Kunstgras Kick 50

  • Verhoogde Borders

  • In-lite Verlichting

  • Beplanting

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

01-03-2021

grondige tuin metamorfose

Ruim binnen de afgesproken tijd is een groot deel van onze tuin gerenoveerd.
Complimenten voor het hard werkende (6 dagen/week) en flexibele team. De jongens werken efficient en in een goede sfeer.
Goed meegedacht met het ontwerp voor de nieuwe tuin, en wat extra, onvoorzien, werk was geen probleem.
Geen spijt van onze keuze voor Jimmy, Roy en team van Geerts Groenendaal.
Nu wachten op de lente om de “nieuwe” tuin met veel groen aan te kleden !

Review geplaatst door: L.vd.Heijden
5 uit 5 sterren

28-07-2018

Strakke planning en perfecte afstemming

Wij wilden graag een compleet andere tuin maar zagen op tegen de rompslomp die het met zich mee zou brengen. Achteraf helemaal niet nodig geweest. In no time stond er een mooi 3d tuinontwerp op papier. Geerts Groenendaal weet van aanpakken. Strakke planning en wat heel fijn was dat er perfecte afstemming heeft plaatsgevonden met alle betrokken partijen waaronder de bouwers van het tuinhuis/veranda, tuinverlichting, beplanting, grond- en straatwerk. Wij zijn heel tevreden over het eindresultaat en zullen iedereen aanraden om met jullie in zee te gaan. Geweldig werk afgeleverd!
Review geplaatst door: Ton Beije uit Tilburg

Gerelateerde projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?