Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
344 beoordelingen

Tuinaanleg met speeltoestel en trampoline in Schijndel

Tuinaanleg Schijndel

Een onderhoudsvriendelijke tuin waarin de kinderen lekker kunnen spelen. Dat was de wens van deze klanten in Schijndel. Daar hebben we voor gezorgd. Er is hier gewerkt met een FlatGround trampoline zodat er geen hoge obstakels het zicht van de tuin wegnemen. Onder het speelhuisje ligt een licht en sterk soort kunstgras dat zeer geschikt is voor intensief gebruik. En kunstgras is natuurlijk een veilige ondergrond. Ook rondom de trampoline ligt kunstgras. De ouders kunnen nu lekker onder overkapping genieten van hun spelende kinderen en mooie tuin. En o ja,. ze hoeven nooit meer het gras te maaien.

Wilt u ook een kindvriendelijke tuin ?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Woont u in Schijndel en wilt u een nieuwe tuin aanleggen? Bent u uitgekeken op uw tuin en wilt u deze helemaal renoveren? Geerts & Groenendaal Hoveniers staat voor u klaar! We zijn een hoveniersbedrijf dat van alle markten thuis is. We verzorgen complete tuinaanleg van ontwerp tot complete aanleg. Grondwerk, bestrating, tuinhuis, overkapping, graszoden of juist kunstgras? Bij ons bent u aan het juiste adres. U heeft één aanspreekpunt voor uw tuinproject.

Wilt u meer tuinen in Schijndel zien die wij aangelegd hebben? Bekijk dan de pagina tuinaanleg Schijndel. Bent u alleen geïnteresseerd in kunstgras? Bezoek dan de pagina kunstgras laten leggen Schijndel.

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
Tuinaanleg Schijndel
Kunstgras met trampoline in Schijndel
Tuin laten aanleggen Schijndel
Overkapping en speeltoestel Schijndel
Trampoline ingraven Schijndel

Dit hebben we uitgevoerd

  • Bestrating

  • Opsluitbanden stellen

  • Trampoline

  • Voegwerkzaamheden bestrating

  • Kunstgras

  • Drain-Goot

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

11-10-2023

tuin en overkapping

10 dagen lang zijn 5 medewerkers van Geerts Groenendaal bezig geweest om onze achtertuin geheel leeg te halen en opnieuw aan te leggen, inclusief, beregening, licht en een schitterende overkapping. . Wat een fantastische ploeg mannen, netjes, beleefd, hard werkend, vrolijk. Met als eindresultaat een prachtige nieuwe achtertuin met een geweldige mooie overkapping. Deze ploeg kan ik iedereen van harte aanbevelen.

Review geplaatst door: Maarten van de Louw Locatie werkzaamheden: Veghel
5 uit 5 sterren

16-07-2022

Goed werk geleverd

Afgelopen week hebben ze mijn tuin geheel gerenoveerd. Eerst duidelijk advies gehad, waarbij goed gekeken is naar mijn wensen, budget een situatie. Al heel snel kon het gemeten en geleegd worden.
Mooi resultaat, met ook daarna nog duidelijk advies voor het onderhoud.

Review geplaatst door: Desiree

Gerelateerde projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?