Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
322 beoordelingen

Tuinaanleg met speeltoestel en trampoline in Schijndel

Tuinaanleg Schijndel

Een onderhoudsvriendelijke tuin waarin de kinderen lekker kunnen spelen. Dat was de wens van deze klanten in Schijndel. Daar hebben we voor gezorgd. Er is hier gewerkt met een FlatGround trampoline zodat er geen hoge obstakels het zicht van de tuin wegnemen. Onder het speelhuisje ligt een licht en sterk soort kunstgras dat zeer geschikt is voor intensief gebruik. En kunstgras is natuurlijk een veilige ondergrond. Ook rondom de trampoline ligt kunstgras. De ouders kunnen nu lekker onder overkapping genieten van hun spelende kinderen en mooie tuin. En o ja,. ze hoeven nooit meer het gras te maaien.

Wilt u ook een kindvriendelijke tuin ?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Woont u in Schijndel en wilt u een nieuwe tuin aanleggen? Bent u uitgekeken op uw tuin en wilt u deze helemaal renoveren? Geerts & Groenendaal Hoveniers staat voor u klaar! We zijn een hoveniersbedrijf dat van alle markten thuis is. We verzorgen complete tuinaanleg van ontwerp tot complete aanleg. Grondwerk, bestrating, tuinhuis, overkapping, graszoden of juist kunstgras? Bij ons bent u aan het juiste adres. U heeft één aanspreekpunt voor uw tuinproject.

Wilt u meer tuinen in Schijndel zien die wij aangelegd hebben? Bekijk dan de pagina tuinaanleg Schijndel. Bent u alleen geïnteresseerd in kunstgras? Bezoek dan de pagina kunstgras laten leggen Schijndel.

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
Tuinaanleg Schijndel
Kunstgras met trampoline in Schijndel
Tuin laten aanleggen Schijndel
Overkapping en speeltoestel Schijndel
Trampoline ingraven Schijndel

Dit hebben we uitgevoerd

  • Bestrating

  • Opsluitbanden stellen

  • Trampoline

  • Voegwerkzaamheden bestrating

  • Kunstgras

  • Drain-Goot

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

19-12-2022

Vakwerk, een zeer tevreden klant

Vanaf het eerste contact met Jimmy hadden we een goed gevoel bij Geerts & Groenendaal. En ze hebben ons niet teleurgesteld. In anderhalve week tijd hebben ze onze ‘verwaarloosde’ tuin omgetoverd tot een klein paradijs. Hier gaan we ontzettend van genieten. Bedankt voor alles Jmmy, Roy en de overige harde werkers!

Review geplaatst door: Jörgen en Lisette van der Meulen Locatie werkzaamheden: Veldhoven
5 uit 5 sterren

12-04-2020

We hebben Geerts en Groenendaal Hoveniers als super meewerkende mensen ervaren

We hebben Geerts en Groenendaal Hoveniers als super meewerkende mensen ervaren. Ze zijn duidelijk over wat haalbaar is en wat niet. Daarnaast werken ze hard voor een mooi eindresultaat.

We hebben een complete tuin aan laten leggen, wat betekent de schutting, het tegelwerk, de beplanting, de graszoden en de verlichting.

Tijdens de aanleg van onze nieuwe tuin hebben ze ook wat advies gegeven om het plan verder te finetunen en dat is alleen maar ten goede gekomen aan het eindresultaat.

Kortom wij zijn heel erg blij met onze nieuwe tuin en raden deze mannen dan ook ten zeerste aan!

Review geplaatst door: Roger de Rond en Celine van der Veer

Gerelateerde projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?