Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
267 beoordelingen

Tuinaanleg met speeltoestel en trampoline in Schijndel

Tuinaanleg Schijndel

Een onderhoudsvriendelijke tuin waarin de kinderen lekker kunnen spelen. Dat was de wens van deze klanten in Schijndel. Daar hebben we voor gezorgd. Er is hier gewerkt met een FlatGround trampoline zodat er geen hoge obstakels het zicht van de tuin wegnemen. Onder het speelhuisje ligt een licht en sterk soort kunstgras dat zeer geschikt is voor intensief gebruik. En kunstgras is natuurlijk een veilige ondergrond. Ook rondom de trampoline ligt kunstgras. De ouders kunnen nu lekker onder overkapping genieten van hun spelende kinderen en mooie tuin. En o ja,. ze hoeven nooit meer het gras te maaien.

Wilt u ook een kindvriendelijke tuin ?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Woont u in Schijndel en wilt u een nieuwe tuin aanleggen? Bent u uitgekeken op uw tuin en wilt u deze helemaal renoveren? Geerts & Groenendaal Hoveniers staat voor u klaar! We zijn een hoveniersbedrijf dat van alle markten thuis is. We verzorgen complete tuinaanleg van ontwerp tot complete aanleg. Grondwerk, bestrating, tuinhuis, overkapping, graszoden of juist kunstgras? Bij ons bent u aan het juiste adres. U heeft één aanspreekpunt voor uw tuinproject.

Wilt u meer tuinen in Schijndel zien die wij aangelegd hebben? Bekijk dan de pagina tuinaanleg Schijndel. Bent u alleen geïnteresseerd in kunstgras? Bezoek dan de pagina kunstgras laten leggen Schijndel.

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
Overkapping en speeltoestel
Trampoline ingraven

Dit hebben we uitgevoerd

  • Bestrating

  • Opsluitbanden stellen

  • Trampoline

  • Voegwerkzaamheden bestrating

  • Kunstgras

  • Drain-Goot

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

12-03-2021

Uitstekende makkelijke service

Het offerte proces, benadering is erg prettig en makkelijk. Het kunstgras kon al heel snel gelegd worden. Uiteindelijk door een wijziging in planning zelfs binnen een week. Vakmensen hebben ons kunstgras keurig en snel gelegd. Het ziet er super mooi uit, de werkzaamheden zijn ook netjes uitgevoerd, alles keurig achter gelaten.

Review geplaatst door: Frank van Stiphout
5 uit 5 sterren

15-07-2022

weten van aanpakken!

In een week of twee de hele tuin verbouwd; betegeling, graszoden en schutting.
Het tempo er goed in waardoor we minimaal last hadden van de tijdelijke bende, en goed meegedacht. Erg tevreden met de aanpak!
Communicatie verliep vlot en efficient via de app en Jimmy heeft ook een stuk coordinatie opgepakt met de aannemer die een overkapping voor ons neer gaat zetten.
Wie weet in de toekomst weer eens wat oppakken samen!

Review geplaatst door: Thijs

Gerelateerde projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?