Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
292 beoordelingen

Tuinaanleg met speeltoestel en trampoline in Schijndel

Tuinaanleg Schijndel

Een onderhoudsvriendelijke tuin waarin de kinderen lekker kunnen spelen. Dat was de wens van deze klanten in Schijndel. Daar hebben we voor gezorgd. Er is hier gewerkt met een FlatGround trampoline zodat er geen hoge obstakels het zicht van de tuin wegnemen. Onder het speelhuisje ligt een licht en sterk soort kunstgras dat zeer geschikt is voor intensief gebruik. En kunstgras is natuurlijk een veilige ondergrond. Ook rondom de trampoline ligt kunstgras. De ouders kunnen nu lekker onder overkapping genieten van hun spelende kinderen en mooie tuin. En o ja,. ze hoeven nooit meer het gras te maaien.

Wilt u ook een kindvriendelijke tuin ?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Woont u in Schijndel en wilt u een nieuwe tuin aanleggen? Bent u uitgekeken op uw tuin en wilt u deze helemaal renoveren? Geerts & Groenendaal Hoveniers staat voor u klaar! We zijn een hoveniersbedrijf dat van alle markten thuis is. We verzorgen complete tuinaanleg van ontwerp tot complete aanleg. Grondwerk, bestrating, tuinhuis, overkapping, graszoden of juist kunstgras? Bij ons bent u aan het juiste adres. U heeft één aanspreekpunt voor uw tuinproject.

Wilt u meer tuinen in Schijndel zien die wij aangelegd hebben? Bekijk dan de pagina tuinaanleg Schijndel. Bent u alleen geïnteresseerd in kunstgras? Bezoek dan de pagina kunstgras laten leggen Schijndel.

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
Overkapping en speeltoestel
Trampoline ingraven

Dit hebben we uitgevoerd

  • Bestrating

  • Opsluitbanden stellen

  • Trampoline

  • Voegwerkzaamheden bestrating

  • Kunstgras

  • Drain-Goot

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

23-03-2020

Wij zijn ontzettend blij met

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe voor- en achtertuin! De afspraak om de mogelijkheden te bespreken was snel gemaakt. Een zeer prettig gesprek waarin goed werd meegedacht en waarbij waardevolle tips werden gegeven, met name ook over de verlichting. De realisatie van het plan werd uiteindelijk zeer vakkundig uitgevoerd. Wat een fijne mensen om over de vloer te hebben. Het resultaat mag er zijn! Onze voor- en achtertuin liggen er helemaal naar wens bij! Wij raden Geerts en Groenendaal ten zeerste aan!

Review geplaatst door: Fam. Geenen, Rosmalen
5 uit 5 sterren

17-03-2021

Super bedrijf!

Wat een fijn bedrijf! Mega (!) snel een offerte in huis en kunstgras geleverd. Fijn contact, en vriendelijke snelle werkers. Alles keurig netjes opgeleverd: aanrader!

Review geplaatst door: Henriët Blokpoel

Gerelateerde projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?