Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
308 beoordelingen

Tuin met Bankirai vlonder in Uden

Achtertuin Uden met Bankirai vlonder

Deze achtertuin in Uden hebben we mogen ontwerpen en realiseren. De bestrating bestaat uit een combinatie van 60 bij 60 cm GeoCeramica tegels en gebakken straatstenen in waalformaat om het geheel wat op te breken. We hebben een terras van Bankirai vlonderplanken gemaakt waarop de bewoners lekker kunnen relaxen. Bankirai is een sterke hardhout soort dat circa 25 jaar meegaat. Ook is Bankirai goed bestand tegen schimmels een aantasting door insecten. Een prima materiaal dus om je in de tuin te gebruiken.

Tot slot hebben we in deze onderhoudsvriendelijke tuin een kunstgras gazon gelegd. Kunstgras is onderhoudsarm en je hoeft het in de zomer niet te sproeien. Met droge zomers is dit eveneens een groot voordeel.

Wilt u ook een prachtige tuin in Uden?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Woont in Uden en wilt u een nieuwe tuin laten ontwerpen en aanleggen? Wilt u uw tuin helemaal transformeren? We helpen u graag! We maken een tuinontwerp in 3D zodat u een goed beeld krijgt van uw toekomstige tuin. Daarnaast zijn we een hoveniersbedrijf dat de complete tuinaanleg kan verzorgen, van grondwerk, bestrating tot en met aanleg. Zo heeft u één aanspreekpunt voor het hele project. Handig toch! Wilt u meer werk van ons zien? Bekijk dan de pagina tuinaanleg Uden. Wilt u alleen kunstgras in in uw tuin laten leggen? Bezoek dan de pagina kunstgras laten leggen Uden.

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
3D tuinontwerp

Dit hebben we uitgevoerd

  • Grondwerk

  • Bestrating

  • Border Lijmen

  • Opvoegen Bestrating

  • Kunstgras

  • Bankirai Vlonder

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

14-07-2019

Echte aanrader

Goede service, vriendelijke mensen, vlot gelegd met zeer mooi resultaat.

Review geplaatst door: Lars Pieters
5 uit 5 sterren

18-06-2023

Geheel nieuwe tuin

We zijn ontzettend blij met onze nieuwe tuin aangelegd door GeertsGroenendaal. Niet alleen het eindresultaat is top maar ook de weg er naar toe. Wat wij zo fijn vonden:
Super communicatie vooraf en tijdens de werkzaamheden.
Veel complimenten van de buurt m.b.t. Hoe netjes er gewerkt werd en hoe eventuele overlast tot een minimum beperkt werd.
Een vast team dat duidelijk gewend is met elkaar te werken en dus ook efficiënt te werk ging.
Geen prefab maar alles precies op maat door een kundige timmerman (oa schuur en overkapping).
Hoogwaardig degelijk materiaal.
Vriendelijke mensen.
Een paar plantjes sloegen niet aan. Dat was geen enkel probleem en al de planten werden vervangen door nieuwe. Zo waren ze allemaal weer even groot en zag het er weer super uit.

Kortom, zeer tevreden klanten!

Review geplaatst door: Mulder Locatie werkzaamheden: Vught

Gerelateerde projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?