Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
278 beoordelingen

Tuin met Bankirai vlonder in Uden

Achtertuin Uden met Bankirai vlonder

Deze achtertuin in Uden hebben we mogen ontwerpen en realiseren. De bestrating bestaat uit een combinatie van 60 bij 60 cm GeoCeramica tegels en gebakken straatstenen in waalformaat om het geheel wat op te breken. We hebben een terras van Bankirai vlonderplanken gemaakt waarop de bewoners lekker kunnen relaxen. Bankirai is een sterke hardhout soort dat circa 25 jaar meegaat. Ook is Bankirai goed bestand tegen schimmels een aantasting door insecten. Een prima materiaal dus om je in de tuin te gebruiken.

Tot slot hebben we in deze onderhoudsvriendelijke tuin een kunstgras gazon gelegd. Kunstgras is onderhoudsarm en je hoeft het in de zomer niet te sproeien. Met droge zomers is dit eveneens een groot voordeel.

Wilt u ook een prachtige tuin in Uden?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Woont in Uden en wilt u een nieuwe tuin laten ontwerpen en aanleggen? Wilt u uw tuin helemaal transformeren? We helpen u graag! We maken een tuinontwerp in 3D zodat u een goed beeld krijgt van uw toekomstige tuin. Daarnaast zijn we een hoveniersbedrijf dat de complete tuinaanleg kan verzorgen, van grondwerk, bestrating tot en met aanleg. Zo heeft u één aanspreekpunt voor het hele project. Handig toch! Wilt u meer werk van ons zien? Bekijk dan de pagina tuinaanleg Uden. Wilt u alleen kunstgras in in uw tuin laten leggen? Bezoek dan de pagina kunstgras laten leggen Uden.

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
3D tuinontwerp

Dit hebben we uitgevoerd

  • Grondwerk

  • Bestrating

  • Border Lijmen

  • Opvoegen Bestrating

  • Kunstgras

  • Bankirai Vlonder

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

18-03-2023

Kwaliteit

Professional gelegd ziet er erg goed uit

Review geplaatst door: J Botermans Locatie werkzaamheden: Gilze Rijen
5 uit 5 sterren

28-07-2018

Alles ligt er strak bij en ziet er keurig uit.

Wij hadden een trampoline gekocht en wij wilden graag weten van hen wat we daar het beste mee konden doen. Na wat telefonisch advies, zijn ze samen komen kijken en op die avond dat ze kwamen ook direct afspraken gemaakt. Deze afspraken zijn ze keurig nagekomen. Binnen 1 dag was onze tuin van kind onvriendelijk veranderd in een tuin waar onze dochter met alle plezier buiten kan spelen met rubberen tegels en een ingegraven trampoline. Alles ligt er strak bij en ziet er keurig uit. Qua prijs zaten ze behoorlijk aan de goede kant van ons budget en dus raden wij iedereen Geerts & Groenendaal aan!

Review geplaatst door: Robert en Corine

Gerelateerde projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?