Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
266 beoordelingen

Tuinaanleg met Douglas overkapping in Veghel

Deze prachtige tuin hebben we volledig in eigen beheer aangelegd en dat is best goed gelukt al zeggen we het zelf.

Tuinaanleg met Douglas overkapping in Veghel

Deze achtertuin in Veghel hebben we volledig in eigen beheer aangelegd. De bewoners hadden de wens voor een moderne achtertuin met strakke lijnen en kunstgras. De tuin heeft hierdoor weinig onderhoud nodig zodat er meer tijd overblijft om te genieten van de tuin. Door de watertafel en houten overkapping is het eveneens een sfeervolle tuin geworden.

Voor deze tuin hebben we het grondwerk verzorgd, in samenwerking de Douglas overkapping geplaatst, bestrating gelegd, watertafel geplaatst, borders gelijmd, beplanting verzorgd en kunstgras gelegd.

Wilt u ook zo’n heerlijke tuin?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Geerts & Groenendaal is een hoveniersbedrijf met alle kwaliteiten onder één dak. We zijn in staat de complete aanleg van uw tuin te verzorgen van tuinontwerp tot realisatie. Zo heeft u één aanspreekpunt voor uw tuinproject. Onze wens is uw droomtuin te realiseren. Woont u in Veghel en wilt u een nieuwe tuin aanleggen? Bent u uitgekeken op uw huidige tuin en wilt deze renoveren? We staan graag voor u klaar. Bekijk ook andere projecten die wij in Veghel hebben mogen uitvoeren op de pagina hovenier Veghel. Heeft u interesse in (alleen) kunstgras? Bekijk dan de pagina kunstgras leggen Veghel.

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak

Dit hebben we uitgevoerd

  • Grondwerk

  • Douglas overkapping in samenwerking met Timmerbedrijf Raaijmakers

  • Bestrating

  • Watertafel

  • Borders gelijmd

  • Beplanting verzorgd

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

25-11-2022

eerlijk, degelijk en kwalitatief uitstekend werk

Onze hele tuin is opnieuw aangelegd met en door het team van Jimmy en Roy en dat is perfect verlopen. Voor wie oog heeft voor kwaliteit en technisch detail naast dat het er goed uit ziet moet bij deze heren zijn.
Ga je voor goedkoop en alleen het oog ga dan ergens anders; leuker voor jezelf en vooral ook beter voor dit kwaliteitsbedrijf en haar tevreden klanten!

Review geplaatst door: Fred Locatie werkzaamheden: Waalwijk
5 uit 5 sterren

30-10-2022

Superblij met kunstgras

Goede en professionele leggers van het kunstgras!!! Ik heb alleen maar complimenten ontvangen van derden!

Review geplaatst door: Monique van Niftrik

Gerelateerde projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?