Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
253 beoordelingen

Tuinaanleg in Veldhoven

We hebben weer een prachtige tuin aan mogen leggen met ons team. Hierbij mochten wij werken met de beste materialen. En dat is te zien: het eindresultaat is een prachtig plaatje! Vinden jullie niet ?

Materialen die we bij dit tuinproject gebruikt hebben:

  • Geoceramica Impasto Grigrio (kras- en kleurvast)
  • Waalformaten strak gebakken zwart (nieuw)
  • Druppel installatie
  • Kunstgras Rocks
  • Geoplano Milano Blokken
  • Beplanting
  • In-lite Verlichting
  • Stonewall (schanskorven)

Goed werk heeft tijd, goede materialen en vakmensen nodig. Dit project had het allemaal! Onze dank voor dit mooie project Lilian en Ton Willems. Geniet ervan!!

 

Wilt u ook zo’n prachtige tuin?

Offerte aanvragen

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

26-04-2021

Top bedrijf

Top service, snel geregeld!

Review geplaatst door: Esther
5 uit 5 sterren

19-09-2019

Droomtuin!

Ooit was het een mooie tuin, toen een kale vlakte, daarna een woestenij vol onkruid en ander soort ellende. Nu is het de tuin waarvan je alleen maar kunt dromen! De bestrating van ruim 100 m2 is prachtig strak gelegd (tegels van 55 kg. per stuk), kunstgras ziet er fantastisch uit, mooie verhoogde border. Helemaal top! Geerts Groenendaal werkt uitsluitend met vaklieden die weten wat ze aan het doen zijn. Daarnaast werken ze met het beste gereedschap en wagenpark (loader, minigraver, tegellegger etc.). Voor mij is kenmerkend hoe ze met hun eigen spullen omgaan. Ze zijn er zuinig op en grijpen nooit mis. Zo gaan ze ook met uw spullen en uw tuin om! Ze gaan voor een absoluut topresultaat. Fijne mensen om mee te werken en niets is teveel. Afspraak is afspraak, alles wordt geregeld en alles is op tijd.
Voor mijn tuin moest het logistieke gedeelte via de tuin en garage van mijn buren geregeld worden. Ook daar is de bestrating opnieuw gelegd. Zelfs de buurvrouw heeft nog voor wat lekkers gezorgd omdat ze zo tevreden was met de werkwijze van de heren van Geerts Groenendaal.
En niet onbelangrijk, we hebben veel gelachen.
Roy, Jimmy, Remco en Wesley, hartelijk dank voor deze DROOMTUIN en de gezellige tijd!

Review geplaatst door: Roel Aarts

Vergelijkbare projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?