Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
344 beoordelingen

Tuinaanleg Villa Vught

Geen project is te groot voor Geerts & Groenendaal. Ook voor de complete aanleg van een villatuin bent u bij ons aan het juiste adres. Lees wat wij voor deze klanten hebben mogen betekenen en bekijk het resultaat.

Deze keer zijn we weer neergestreken in Vught. Bij deze unieke villa hoort natuurlijk ook een prachtige tuin. Deze bewoners hadden de wens voor een strakke wellness tuin. Daarom is de tuin voorzien van een zwembad, sauna en hottub. De volgende werkzaamheden hebben we uitgevoerd.

  1. Grondwerk
  2. Grond klaar maken voor in te zaaien
  3. Zwembad uitgraven
  4. Keramische terras tegels aanleggen 100x 50 cm
  5. Schellevis traptrede
  6. Ambachtelijk straatwerk

Geerts & Groenendaal is gespecialiseerd in complete tuinaanleg. Voor onze klanten is dit heel prettig, want dan hebben ze slechts één contactpersoon voor hun project. Onder meer grondwerk, bestrating, beplanting, graszoden leggen, kunstgras leggen en het bouwen van een overkapping kunnen we voor onze rekening nemen.

Bent u geïnteresseerd in tuinaanleg door Geerts & Groenendaal?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer projecten zien die wij in Vught hebben uitgevoerd. Bekijk dan de pagina tuinaanleg in Vught. Meer informatie over onze diensten vindt u eveneens op de pagina tuinaanleg.

Bekijk ook zeker onze reviews, ook op Google.

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

12-04-2019

Zorgvuldig, snel en vriendelijk

Snelle offerte, fijn telefonisch contact. Binnen 1 week na offerte zijn de werkzaamheden voldaan. Het bedrijf houdt goed rekening met je eigen verwachtingen en tijdsschema. Grasmatten zijn van goede kwaliteit, fijn het geen rollen waren. Goed gelegd, goede tips en je mag ze altijd nog bellen of mailen mocht je nog vragen hebben. Mocht je iemand zoeken voor bijvoorbeeld grasmatten laten leggen dan kies voor hun! We zijn zeer tevreden.

Review geplaatst door: Catharina
4 uit 5 sterren

04-07-2021

Zeer tevreden klant.

Wij zijn bij verschillende bedrijven gaan kijken om te vergelijken. Bij Geerts Groenendaal werden we goed en vakkundig geholpen en dit heeft er toe geleid de wij de opdracht aan hun gegund hebben. Binnen enkele weken is het kunstgras gelegd en ook dit is heel goed verlopen, vriendelijk personeel en het kunstgras goed en vakkundig gelegd. Wij zijn heel blij met ons kunstgras en blij dat wij gekozen hebben voor Geerts Groenendaal.

Review geplaatst door: Henk

Vergelijkbare projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?