Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
322 beoordelingen

Tuinrenovatie Vught

Van deze achtertuin in Vught hebben we een pareltje mogen maken. Super sfeervol waardoor de eigenaren volop van hun nieuwe achtertuin kunnen genieten. Bekijk op deze pagina welke werkzaamheden we uitgevoerd hebben en de foto’s!

Wat hebben we in deze tuin gedaan?

  1. Grondwerk
  2. Schellevis traptreden
  3. Schellevis tegels 1×1 meter
  4. keien op opsluitband gestapeld
  5. Douglas overkapping
  6. in-lite verlichting
  7. Ardenner split aangebracht

Zoals u in de afbeeldingen hieronder kunt bekijken hebben we deze tuin helemaal op de schop genomen. Ten eerste hebben we het grondwerk gedaan en de oude grond afgevoerd. Vervolgens hebben we nieuwe grond aangebracht en de 1 bij 1 meter van het merk Schellevis aangelegd. Ook de traptreden, die we hebben gemaakt, zijn van dit merk. Daarnaast hebben we een overkapping op maat gebouwd van Douglas hout. Ook voor houten tuingebouwen bent u bij Geerts & Groenendaal aan het juiste adres. We hebben de tuin extra sfeer gegeven met in-lite verlichting. Hierdoor hebben de bewoners overdag en ’s avonds een heerlijke tuin om te genieten.

Dit project laat zien waar wij goed in zijn: de complete aanleg van tuinen. We verzorgen tuinaanleg van ontwerp tot realisatie. Hierdoor heeft u voor uw nieuwe tuin slechts 1 contactpersoon die alles voor u regels. We denken met u mee en geven eerlijk onze mening. Ons doel is om voor onze klanten een droomtuin te maken en we zijn pas tevreden als u tevreden bent. Wilt u meer van ons werk zien? Bekijk dan de pagina tuinaanleg Vught. Daarnaast kunt u altijd bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen of contact opnemen voor meer informatie.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

24-12-2023

Van oud naar volledig nieuw, totale tuinaanleg

Wat een team! Wat een vakmanschap. Volledige ontzorging voor je tuinaanleg. Allereerst een zeer prettig gesprek met Jimmy, waardoor ik meteen vertrouwen kreeg dat het goed ging komen. Ik had zelf een iets te ambitieus plan, maar mede door goede input van Jimmy toch wat aangepast om binnen het budget te blijven. Daarna de oude tuin volledig op de schop, waarbij iedere dag goed gecommuniceerd werd, wat er ging gebeuren. Na anderhalve week, waarin er zonder problemen nog wat aanpassingen gedaan zijn, hebben we een nieuwe fantastische ‘show’ tuin. Echt een pareltje. Wat brengt het team van Geerts & Groenendaal? Nou, vakmanschap, duidelijk overleg, inzet, passie voor hun vak en een zeker prachtig resultaat. Ik zou iedereen dit team aanraden. Misschien niet het goedkoopst en ook niet de duurste, maar wie voor perfect gaat is hier op het goede adres. Als ik een 10 kon geven had ik dat gedaan. 😉

Review geplaatst door: Antwan van Uden Locatie werkzaamheden: Veghel
5 uit 5 sterren

03-08-2021

Vakwerk

Heel goed door vakkundige mensen gelegd.

Review geplaatst door: Jan van den Eertwegh

Vergelijkbare projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?