Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
253 beoordelingen

Tuintegels leggen in Den Bosch

Deze tuin betreft een nieuwbouwplan in Den Bosch waardoor we het het terrein hebben moeten ophogen met een dikke laag straatzand. In de voor- en de achtertuin zijn 2 verschillende materialen gebruikt waaronder voetvriendelijke grijskleurige betontegels in combinatie met een antracieten 20x30cm steen. Op de voet vriendelijke tegels zit een speciale laag waardoor ze fijn aanvoelen. Voor meer informatie kunt u altijd bij ons terecht!

Wilt u ook zo’n prachtige tuintegels in uw tuin?

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? U vindt meer informatie op de pagina bestrating voor tuin. Bent u benieuwd naar projecten die wij in Den Bosch hebben uitgevoerd? Bekijk dan de pagina tuin aanleggen Den Bosch.

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

18-10-2021

Top bedrijf

Wat een top bedrijf!
We zijn superblij met onze nieuwe tuin.
En erg tevreden over de goede service.

Review geplaatst door: Vera
5 uit 5 sterren

12-05-2022

Super van A tot Z

De vrijblijvende offerte die we aan hadden gevraagd zag er netjes uit met eerlijke prijzen. Vervolgens zijn we in de showtuin gaan kijken. Super fijn! Zo krijg je een goed beeld van de verschillende kunstgrassen die ze aanbieden. Daarbij heb je direct de bijbehorende informatie en kun je al je vragen stellen. We hebben dus met een vertrouwd gevoel voor Geerts Groenendaal gekozen. En het resultaat is super. Heel erg blij met onze nieuwe tuin, mede mogelijk gemaakt door deze toppers!

Review geplaatst door: Tom en Irmy

Vergelijkbare projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?