Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
332 beoordelingen

Tuinaanleg in Waalwijk

Ook in 2019 mogen we weer de tuin aanleggen voor veel tevreden klanten. Ook deze klant uit Waalwijk kan van het buitenseizoen gaan genieten. Hier heeft Geerts Groenendaal alles, van a tot z, uitgevoerd. Zo had deze klant alleen contact met ons. Wel zo fijn!

Aanleg achtertuin in Waalwijk

De bewoners wilden van hun achtertuin een gezellig achtertuin maken met mediterraanse tinten. Er is daarom gekozen voor olijfbomen en een muur met bakstenen look. Deze klanten kozen voor kunstgras. Kunstgras is onderhoudsvriendelijk en omdat je het nooit hoeft te sproeien, ook duurzaam. Vanuit de serre kunnen de bewoners zowel overdag als ’s avonds genieten van hun tuin.

Deze tuin laat zien waar Geerts & Groenendaal goed in is: complete tuinaanleg. Hierdoor heeft u het voordeel dat u slechts met één contactpersoon te maken heeft. We verzorgen de hele aanleg van tuinen, van ontwerp, grondwerk, bestrating, beplanting en (kunst)gras. Ook voor een overkapping of veranda bent u bij ons aan het juiste adres. Ons motto is een droomtuin voor een betaalbare en eerlijke prijs.

Wilt u meer tuinprojecten zien die wij in Waalwijk hebben mogen uitvoeren? Deze vindt op de pagina tuin laten aanleggen in Waalwijk.

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
Tuinkamer in Sint Michielsgestel

Offerte aanvragen

Gerelateerde projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?