Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
344 beoordelingen

Spirit of Winter: inspiratie opdoen in Paleis het Loo

Spirit of Winter

Bent u een echte tuinliefhebber en brengt u graag een bezoekje aan tuinbeurzen? Hou dan woensdag 15 tot en met zondag 19 november vrij in uw agenda. Het prachtige festijn ‘Spirit of Winter’ in het unieke Paleis het Loo staat dan op u te wachten.

Spirit of Winter: wat is er te doen?

Paleis het Loo staat al jaren bekend om zijn gezellige en sfeervolle festijnen. Zowel in het voor en najaar vinden er evenementen voor jong en oud plaats. Het prachige kasteel met zijn uitgestreke tuinen blijkt ook dit jaar een perfecte locatie te zijn voor Spirit of Winter. Tijdens dit buitenevenement kunt u kennismaken met 150 specialisten die het beste van zich laten zien. Er zijn heerlijke hapjes om te proeven, tuin en huisverfraaiers en de nieuwste trends worden geshowt.

Laat je inspireren door de tuinen van Paleis het Loo

Hoewel de kraampjes die te vinden zijn bij Spirit of Winter genoeg inspiratie geven, is het zeker aan te raden om een wandeling door de tuinen van Paleis het Loo te maken. De weelderige vormen, strakke lijnen en mooie beelden zorgen voor een prachtig geheel. De tuinen van het paleis zijn dan ook een van de mooiste voorbeelden van een combinatie van strak en romantisch. De keuze van bloemen zorgt voor een romantisch geheel, terwijl de strakke vormen modern aandoen. Bekijk de tuinen eens met een kritisch oog tijdens uw wandeling. Hoe heeft de ontwerper zijn vormen uitgekozen? Waarom is er gekozen voor de verschillende kleuren grint? En hoe heeft de ontwerper van de tuinen ervoor gezorgd dat de prachtige beelden altijd centraal staan en het oogpunt zijn, zelfs al is de tuin zo groot? Door na te denken over het ontwerp kunt u onverwacht inspiratie opdoen voor uw eigen tuin.

Heeft u na een bezoek aan Spirit of Winter en het bekijken van de prachtige paleistuinen de smaak echt te pakken? Bereid je dan voor, in 2018 zijn er genoeg interessante tuinevementen te bezoeken. Binnenkort is onze nieuwe evenementenkalender voorzien van de gezelligste en meest leerzame evenementen van 2018.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Gebruik onze expertise voor uw tuin, en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een persoonlijke offerte in huis heeft!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?