Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
332 beoordelingen

Tuin laten aanpakken tijdens je vakantie

Heb jij een heerlijke vakantie in het vooruitzicht? Maar is jouw tuin dringend aan vernieuwing toe? Dan is dit het perfecte moment! Je tuin laten aanpakken tijdens je vakantie kan! Wij van Geerts Groenendaal Hoveniers kunnen jouw tuin volledig aanpassen terwijl u geniet in de zon.  Geen overlast voor jou en een relax vakantiegevoel in eigen tuin bij terugkomst, wie wil dat nu niet? Benieuwd wat wij allemaal doen? Lees dan verder!

 

Tuin ontwerp

Voordat je op vakantie gaat bekijken we samen de tuin. We meten en delen ideeen. Hierna gaan we aan de slag met het ontwerp. Wij houden rekening met het budget en je wensen. Ben je helemaal tevreden met het ontwerp? Dan gaan we direct aan de slag. Wil je liever nog wat aanpassen? Geen probleem! We kunnen ten alle tijden nog voor aanpassingen zorgen zodat het eindresultaat aan al je wensen voldoet.

De grondwerken

Nadat het tuinontwerp door jou is goedgekeurd gaan we aan de slag met de grondwerken. Bestrating die eruit moet, vijvers die gedicht moeten worden, graszoden of volledige terrassen die uit de tuin moeten: wij pakken het allemaal aan. Samen met ons team zorgen we binnen een kort tijdbestek dat de tuin helemaal klaar is voor de volgende stap.

De bestrating

Naast de volledige inrichting van de tuin zorgen wij ook voor de bestrating van de tuin. We helpen je graag met het kiezen van de geschikte terrastegels, en leggen ook borders volledig aan.

Graszoden of kunstgras aanleggen

Kies jij voor kunstgras of graszoden? Wij helpen je graag met kiezen en geven je informatie over beiden. Geerts Groenendaal Hoveniers is gespecialiseerd in het aanleggen van kunstgras en graszoden. We hebben zelfs een showtuin die je kunt bezoeken. Hier kun je de verschillende soorten kunstgras van dichtbij komen bekijken.

Het planten  van bomen, planten en bloemen.

Wij zorgen ervoor dat jouw tuin bij thuiskomst helemaal klaar is. Alle bloemen, bomen en planten netjes gepland, de paden geveegd en het gras gemaaid. Ideaal dus om na een rustgevende vakantie in eigen tuin verder te genieten. Een tuin laten aanpakken tijdens je vakantie was nog nooit zo makkelijk!
Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder en nemen jouw zorgen uit handen tijdens jouw vakantie. Bekijk ook onze pagina tuinaanleg voor meer informatie over onze diensten.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Gebruik onze expertise voor uw tuin, en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een persoonlijke offerte in huis heeft!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?