Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
308 beoordelingen

Tuin aanleggen in Rosmalen: een prachtig project

Onlangs gingen wij van Geerts Groenendaal Hoveniers weer op pad! Dit keer vertrokken we met een volle bus aan materiaal naar het altijd mooie Rosmalen. De tuin van Stefan en Manuela mocht flink onder handen genomen. We laten u graag zien welke materialen we hebben gebruikt om deze tuin te realiseren:

  • GeoCeramica tegels

   GeoCeramica tegels hebben veel voordelen. De tegels zijn kras en vorstvast, en behouden bovendien hun kleur. Door hun stevige betonnen onderlaag kunnen ze op gewoon zand gestraat worden. Hierdoor is een ondergrondversteviging optioneel en niet altijd nodig. De tegels zijn niet weersafhankelijk waardoor ze in alle weersomstandigheden gelegd kunnen worden.

   Image may contain: plant, table, indoor and outdoor

  • Zwart gebakken waalformaat klinkers

   Stefan en Manuela kozen voor prachtige zwart gebakken waalformaat klinkers. Deze gebruikte we op de muur achter de veranda. De klinkers geven een stoere en romantische uitstraling, wat een prachtige sfeer creëert.

  • In-Lite verlichting

   Door een combinatie van stoere elementen en sfeervolle verlichting geeft de tuin een open, uitnodigende indruk. Bij deze tuin is gebruik gemaakt van In-Lite verlichting. Deze LED buitenverlichting op laagspanning is ook nog eens zeer milieuvriendelijk! De verlichting is verkrijgbaar in verschillende designs, systemen en formaten.
   Image may contain: outdoor

  •  Hexaline Design goot met infiltratiekrat

   Om ervoor te zorgen dat regenwater goed weg kan lopen uit de tuin, is er voor de Hexaline Design goot gekozen. Deze goot zorgt voor een prima afwatering. De goot kan aangelegd worden in grote tuinen, kleine terrassen en zelfs op de oprit.
   Image may contain: outdoor

Het eindresultaat mag er zijn: Rosmalen is weer een prachtige tuin rijker! Wilt u ook een nieuwe tuin ontwerpen en aanleggen, maar heeft u geen idee hoe u dit moet aanpakken? Dan kan ons blog u op weg helpen. Daarnaast kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor tips, adviezen of een afspraak. Wij helpen u graag met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Gebruik onze expertise voor uw tuin, en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een persoonlijke offerte in huis heeft!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?